![]() |
Sivasspor 4-3 Giresunspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1ztk.jpg[/IMG]
Kendi sahamızda Bank Asya'nın güçlü takımlarından Giresunspor ile Kupada 3.maçımıza çıkıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası C grubunda 4 puanı bulunan Sivasspor,ilk iki sırada yer alıp çeyrek finale çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Kupadaki ilk maçında Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yendikten sonra Denizlispor'lada golsüz berabere kalan Sivasspor'un bugün ki maçta alacağı sonuç kadar,sahaya süreceği kadroda merak ediliyor. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral daha önce yaptığı açıklamada, rakibin alt ligde olmasının önemli olmadığını, eğer iyi konstantre olunmadığı takdirde maçın kazanılamayacağını ifade etmişti. 4 Eylül stadında saat 13.30'da başlayacak maçı hakemi İzmir bölgesinden Hüseyin Sabancı yönetecek. İlk 11 ler ve geniş ayrıntılar ilerleyen saatlerde bu başlık altında yer alacaktır. |
Cevap: Sivasspor - Giresunspor
[B]Gecen sezon şampiyonluğa giderken Giresundan bizi desteklemeye gelen bir Minübüs Giresunsporluları görünce çok mutlu olmuştum. Bu vesile ile tekrar bu örnek davranışları için teşekkurlerimi iletmek isterim.
Böylesi bir taraftara sahip takım ile oynamak büyük keyif olacak. Giresunspor bizi yense dahi gruptan çıkması zor görünüyor. Galip gelen biz oluruz sizlerde İnşallah en kısa sürede taraftarlarınıza layık olup Süper Lige gelirsiniz. Başarılar ÇOTANAKLar...[/B] |
Yanılmıyorsam 1970 veya 1971 sezonuydu 2.lig aynı grupta bulunuyorduk.Giresunspor'u o zaman Sivas'ta izlemiştim.Onlarda bizde zirveye oynuyorduk.Güçlü bir kadroları vardı.İyi bir maç olmuştu.Güzel bir nostalji olarak hatıladım.
|
[B]maça çok asılacaklar ama giresunsporun en ufak bir şansı yoktur
ye ne ce gizzzzz..............................................................[/B] |
BEN SAHSEN BU MACI COK CIDDIYE ALIP FARKA GITMEMIZ GEREKTIGINE INANIYORUM ONE GECERSEK O ZAMAN BILE YUKLENMEYE DEVAM ETMELIYIZ RAKIBE FIRSAT VERMEDEN MACI NETLESTIRMEK GEREKTIGINE INANIYORUM
|
yaw yagmur yagıyo bı dınseydı stadı doldurak sans bızdekıde es-es macıda bole oldu ısanlah yagmur durur bı guneş acar yaw bız 10 kısı gıdcektık aha sımdı kmse gelmıyo
|
kimse giresunspor u hafife almasın çünkü biz iyi takım degiliz.yeniler oynarmı bilmiyorum ama bu haliyle bu takım giresunu zor yener.elbette ciddiye alınıp farklı galip gelmemiz gereken bir maç.kesin galibiyet şart.tecrübemizle burdan galip ayrılacagımızı ve bursadanda beraberlikle tur atlıyacagımızı düşünüyorum ancak kolay olmuyacak hemde hiç.
|
[B]haydi göreyim sizi yiğidolar bu maç bizim..[/B]
|
LİGE HAZIR OLUP OLMADIKLARINI BU MAÇTA GÖRECEGİZ.TRT BU MAÇI NİYE VERMİYOR ANLAMIYORUM.....
|
hadi yigidolar gösterin kendinizi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |