![]() |
TRABZON'a Gidiyoruz..!
Sivassporumuzu bu zor ve çok önemli sınavında yalnız bırakmamak için Trabzon maçına gidiyoruz.Bu zorlu yürüyüşte her zaman ki gibi yine Sivassporumuzun yanında olacağız.geLmeK isTEyenLer ArkadaşLar Bize ULaşabilirler..
Hareket Tarihi:23/01/2010(Cumartesi) Hareket Saati:24:00 Hareket Yeri:Hükümet Meydanı İrtibat Tel:0543 856 44 45[B][/B] |
Cevap: TRABZON'a Gidiyoruz..!
[B]güle güle yolunuz açık olsun fedakar yiğidolar.
Trabzona bi çıkarma yapın bakalım.:)inşallah güzel bi sonuç alırız. [/B] |
BEN TRENLE GİDECEM EN AZINDAN POLİS DURDURMUYO...
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hayirli yolculuklar, insallah kazasin belasiz donersiniz.. 3 puanla:)[/B][/FONT][/COLOR]
|
Buradan tüm sivassporlu Arkadaşlara sesleniyorum.Sivassporumuzu yanLız Bırakmayalım birlik olalım hep beraber sivasımızı Desteklemeye gidelim. Adamları görüyosunuz fuL dolduruyoo depLasmanda BİzLerde 1 yerine birlik olup 2-3-4 otobüs birden kaldıralım.GÖrSünLer Sivasspor NAsıl DesTEkleNİr ŞİMDİ DESTEK ZAMANI ...
|
[QUOTE=karakocyakup58;598738]BEN TRENLE GİDECEM EN AZINDAN POLİS DURDURMUYO...[/QUOTE]
trenle trabzona?????????????? bunu başarırsan helal olsun sana:D:D:D:D:D |
[QUOTE=badger5858;598747]trenle trabzona??????????????
bunu başarırsan helal olsun sana:D:D:D:D:D[/QUOTE] İSTANBULDAN TRAPZON HIZLI TREN 7 SAAT.. |
[QUOTE=badger5858;598747]trenle trabzona??????????????
bunu başarırsan helal olsun sana:D:D:D:D:D[/QUOTE] NİYEEMİŞ OOO İSTANBULDAN TRAPZON HIZLI TREN 7 SAAT SÜRÜYYOO.. |
insallah iyi bir başlangıç yaparız arkadaşlar şimdiden basarılar diliyorum kalbimiz gönlümüz sivasla
|
Cefakar arkadaşlar. Hepinizi candan tebrik ediyorum. 4 eylüle bile getiremiyoruz kahveden insanları. Siz hem burda hem deplesmanda takımı destekliyorsunuz. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:17. |