![]() |
Kupada Son Hafta Programı Açıklandı
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/3456/ztk5.jpg[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçlarının programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, gruplarda 5. haftanın programı şöyle: [B]26 Ocak Salı:[/B] 14:00 Eskişehirspor-Tokatspor 14:00 Altay-Antalyaspor 17:00 Beşiktaş-Konya Şekerspor 20:00 Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor [B] 27 Ocak Çarşamba:[/B] 13:30 Tarsus İdmanyurdu-Denizlispor 13:30 Bursaspor-[B]Sivasspor[/B] 20:30 Trabzonspor-Orduspor 20:30 Ankaragücü-Galatasaray |
Cevap: Kupada Son Hafta Programı Açıklandı
[B]gruptaN çıkmamız birazda şansa bağlı bursayı yenmemiz lazım berabere kalırsak denizlide yenerse puanlar aynı oluo iş averajlara kaldı bakalım ne olacak .....[/B]
|
denizlide sivasta büyük ihtimal berabere bitecek.
|
Arkadaslar bazilariniz diyorsunuzki zor cok sans lazim bie ama yeni transferlerle kazanicamiza inaniyorum ben
|
[B]benim inancım tam bu konuda gruptan çıkacağız..[/B]
|
cıkacaz allahın ıznıyle onlar cok ıı top oynamıyor kac hafdadır goruyoz tek avantahjları ev sahıbı olmaları
|
Çıkacağız gruptan aşacağız engelleri omuz omuza getireceğiz kupayı sivasa
|
final maçları bu işte artık bursa karşısında alacağımız puanlar bizi bir üst tura, yada tarsus da denizlinin puan kaybetmesi bursa nın ve sivas ın beraber üst tura çıkmasını sağlayacak
|
bursa sivas maçı tam izlenecek bi maç
|
zort bir mac olacak bizim icin ama bu maci alacagimiza inaniyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |