![]() |
LUCİEN AUBEY TAKIMA KATILDI
[B]LUCİEN AUBEY TAKIMA KATILDI[/B]
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6659/auber.jpg[/IMG] Muhsin Ertuğral yönetiminde gerçekleşen idmanda, yeni transfer Lucien Aubey de yer aldı. Fransa Ligi takımlarından Rennes ten transfer edilen, 26 yaşındaki stoper Lucien Aubey, idmanda ilgi odağı oldu. Aubey, güçlü fiziği ile dikkati çekti. Aubey in, idmanda Fransız forvet Yannick Kamanan ve yeni transferlerden Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile sıcak diyalog kurduğu görüldü. Yeni transferlerden Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio Van Heerden in ise Nijeryalı gole dönük orta saha oyuncusu Akeem Agbetu ile idmanda sık sık görüşerek takım hakkında bilgi aldığı gözlendi. İzmirspor dan kadroya dahil edilen 23 yaşındaki genç forvet oyuncusu Ahmet Aras da takımla birlikte çalıştı. |
Cevap: LUCİEN AUBEY TAKIMA KATILDI
hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin lucien
|
üşümüşe benziyo xD yazık adam donmustur
|
geçen sezon neydik.şimdi neredeyızz:) transferler oynar inş.:)
|
babapiton kardeş o nasıl hesaplama ya:):)
|
fransizca konusabildigi icin kamanan la saha ici ve disi iyi iyalog kuracaktir buda performansini arttiracaktir kamanan in
|
[QUOTE=eyupk;599828][B]LUCİEN AUBEY TAKIMA KATILDI[/B]
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6659/auber.jpg[/IMG] [/QUOTE] Bence 2.yarinin en iyi transferi diyebiliriz........ Cünkü oynadigi takimlar hic de fena degil üstelik adapsyon sorunu hic yasamaz takimda 3-4 tane futbolcu fransizca konusuyor.. Ha bu ara bonservis bedeli olarak 1.5 Milyon € ödenmis hic fena bir para degil. |
[QUOTE=karahisarli;599841]fransizca konusabildigi icin kamanan la saha ici ve disi iyi iyalog kuracaktir buda performansini arttiracaktir kamanan in[/QUOTE]
takımdakibir çok oyuncumuz fransızca konuşabiliyor diye biliyorum ama ben :) |
Bence cok iyi bir transfer oldu arkada yasadigimiz problemleri birazcikda olsun durdurabilecek bir oyuncu olduguna inaniyorum.....
|
[QUOTE=effenberg;599852]Bence 2.yarinin en iyi transferi diyebiliriz........
Cünkü oynadigi takimlar hic de fena degil üstelik adapsyon sorunu hic yasamaz takimda 3-4 tane futbolcu fransizca konusuyor.. Ha bu ara bonservis bedeli olarak 1.5 Milyon € ödenmis hic fena bir para degil.[/QUOTE] [CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]Değeri o olabilir ancak yönetimin o parayı verdigini zannetmiyorum[/FONT][/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21. |