![]() |
YUNUS DOĞAN
[B]YUNUS DOĞAN
[IMG]http://www.sivasfirma.com/firmalar/339/logo_sivasspor.gif[/IMG] [COLOR="Red"][U]Kişisel Bilgiler[/U][/COLOR] Doğum Yeri : Karakoçan / Elazığ Doğum Tarihi : 1 Ocak 1990 Uyruk : Türkiye [COLOR="Red"][U]Lisans Bilgileri[/U][/COLOR] Lisans No : 1114987 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 7 Ocak 2010 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2014 [COLOR="Red"][U]Futbolcu Bilgileri[/U][/COLOR] Pozisyon: Defans (Sol Kanat) Forma Numarası: 54 Oynadığı Takımlar: A.Doğanspor,Sakaryaspor,Sivasspor A2,Sivasspor Milli Takım Kariyeri : Türkiye U-16[/B] |
Cevap: YUNUS DOĞAN
alt yapıdan gelen oyuncu değil mi? denizli maçında oynamıştı sanırım. ben iyi sinyaller aldım bu oyuncudan. fırsat verilmesi gereken bir oyuncu. kendi,ni geliştirir ve tecrübe kazanırsa faydalı olur. hocamız a takıma aldığına göre bir şeyler var demek ki. hocamıza bu konuda da güveniyorum
|
[B][COLOR="Red"]elazıglı gakkoş yunus hayırlı olsun sivassporumuza inşallah[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=VAVEYLA13;600179]alt yapıdan gelen oyuncu değil mi? denizli maçında oynamıştı sanırım. ben iyi sinyaller aldım bu oyuncudan. fırsat verilmesi gereken bir oyuncu. kendi,ni geliştirir ve tecrübe kazanırsa faydalı olur. hocamız a takıma aldığına göre bir şeyler var demek ki. hocamıza bu konuda da güveniyorum[/QUOTE]
[B]evet tarif ettiğin oyuncu ......... [/B] |
hadi bakalım göster kendini yunus :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |