SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral Takımına Güveniyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28426)

SivasSpor.Com 30.01.2010 15:11

Ertuğral Takımına Güveniyor

[IMG]http://www.sivasspor.com//images/stories/diger/1.muhsinhoca2.jpg[/IMG]
Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, son çalışmasını yaparak maç saatini beklyemeye başladı. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu maçta daha iyi bir performans sergileyeceğiz." dedi.

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe ile karşılacak olan Sivasspor maç hazırlıklarını bugün yaptığı son çalışma ile tamamladı. Kırmızı-Beyazlılarda sakatlığı süren Sedat dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı düzelen Mehmet Yıldız'ın yarınki karşılaşmada görev alabileceği belirtildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirterek, "Ligde toparlanmak için kendi evimizdeki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz. Fenerbahçe maçında da her zamankinden çok daha iyi ve mücadeleci bir takım izlettireceğimizi düşünüyoruz.

Takım olarak biraz daha zaman ihtiyacımız var ama her geçen gün biraz daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum." diye konuştu. Öte yandan karşılaşmanın bilet satışları ise sürüyor. Fenerbahçe taraftarı için kale arkası tribününde 840 kişilik tribün ayrıldı. Biletler misafir seyirciler için 10 TL'den satılıyor. Ev sahibi takım taraftarları ise kale arkası 5, maraton 20 ve VIP 25 TL'den satılıyor.

hudsonhornet 30.01.2010 15:15

Cevap: Ertuğral Takımına Güveniyor

SEVGİLİ SİVASLI KARDEŞLERİM FARKINDAYSANIZ MUHSİN HOCAMIZ HER MAÇTAN ÖNCE TAKIMIM İİ PERFORMANS SERGİLİOR DİOR AMA HEP KAYBEDIORUZ BENCE BU MAÇ 2-0 FENERBAHCE ALACAK!!!!

joe cole 30.01.2010 15:19

adamın elınde dogru duzgun topcu yokkı hoca ne yapsın:mad:

SEVDAMSIN58 30.01.2010 15:29

GARDAS TRANSFERI BEN YAPMADIM ERTUGRAL HOCA YAPTI ISTEDIGINI GETIRDI AFRIKA DEDI AFRIKADAN GETIRDI BIR ADAMIN TAKIMA VERECEK BIR TAKTIK YADA TEKNIGI YOKSA TAKIM NE YAPSIN HOCA DEDIGIN SAHA KENARINDA TAKTIK VERIR SAYIN HOCAMIZ VERECEK BIRSEYININ OLMADIGI COK ACIK BIR SEKILDE YUZUNDEKI IFADELERDEN BELLI OLUYOR TAKIMINDA ZATEN UTANACAK YUZU KALMAMIS ARTIK ONUR MESELESI ETMIYORLAR NASIL OLSA MAASINI ALIYORLAR KIMSEDE BIRSEY DEMIYOR ONLAR ICIN SONUCUN NE OLDUGU DEGIL VAKITIN GECTIGI ONEMLI KIMIN UMURUNDA SIVASSPOR YONETIM NE ISLE MESGUL ONUDA BILMIYORUM AMA HOCAYA YADA FUTBOLCULARA BU KADAR GUVENIP HER YANLISINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDERLERSE BU GIDIS IYI DEGIL
BAKIN YARIN MACA EN AZ 5 FARK YERIZ AKSINI IDDIA EDEN VARSA SOYLESIN KIMLE MUCADELE EDECEGIZ GERCI BIR AVANTAJIMIZ VAR MEHMETIN SAYESINDE GURUR NE DEMEK FARKINA VARIRLARSA BIRSEY DEMIYORUM AMA YOKSA BU GIDIS IYI DEGIL

karyola 30.01.2010 15:35

bence bu transferler bonservisi elinde olan boş beleş sayılacak transferler gibi :confused::confused:

BOUN 30.01.2010 15:36

[QUOTE=SEVDAMSIN58;603953]GARDAS TRANSFERI BEN YAPMADIM ERTUGRAL HOCA YAPTI ISTEDIGINI GETIRDI AFRIKA DEDI AFRIKADAN GETIRDI BIR ADAMIN TAKIMA VERECEK BIR TAKTIK YADA TEKNIGI YOKSA TAKIM NE YAPSIN HOCA DEDIGIN SAHA KENARINDA TAKTIK VERIR SAYIN HOCAMIZ VERECEK BIRSEYININ OLMADIGI COK ACIK BIR SEKILDE YUZUNDEKI IFADELERDEN BELLI OLUYOR TAKIMINDA ZATEN UTANACAK YUZU KALMAMIS ARTIK ONUR MESELESI ETMIYORLAR NASIL OLSA MAASINI ALIYORLAR KIMSEDE BIRSEY DEMIYOR ONLAR ICIN SONUCUN NE OLDUGU DEGIL VAKITIN GECTIGI ONEMLI KIMIN UMURUNDA SIVASSPOR YONETIM NE ISLE MESGUL ONUDA BILMIYORUM AMA HOCAYA YADA FUTBOLCULARA BU KADAR GUVENIP HER YANLISINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDERLERSE BU GIDIS IYI DEGIL
BAKIN YARIN MACA EN AZ 5 FARK YERIZ AKSINI IDDIA EDEN VARSA SOYLESIN KIMLE MUCADELE EDECEGIZ GERCI BIR AVANTAJIMIZ VAR MEHMETIN SAYESINDE GURUR NE DEMEK FARKINA VARIRLARSA BIRSEY DEMIYORUM AMA YOKSA BU GIDIS IYI DEGIL[/QUOTE]

Arkadaşım sen üç aylık mı doğdun, beş aylık mı doğdun? İnsan biraz sabretmesini bilir, takımı hoca kurdu diyorsun, bu takım 7 aydır ezim ezim eziliyor, ama hocanın kurduğu veya kurmaya çalıştığı takım sadece ve sadece iki maç oynadı! O iki maçı da Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'nin en zor iki deplasmanın da yaptı. Bu sebeple bu takımın gerçek gücünü görmek için haftaya evimizde oynayacağımız Denizli ve sonraki iki hafta oynayacağımız Diyarbakır ve Manisa maçlarını beklememiz gerekecek. Eğer Muhsin hocadan hesap sorulacaksa bahsettiğim üç maçı da oynamamız gerek, sonra değerlendirmelerinizi yapın. Şimdi sonuna kadar destek olma zamanı. Fener'den alacağımız bir puan bile bizim için altın kıymetinde olacakken, çıkıp burada üç yeriz beş yeriz muhabbeti yapmayın. Bu kulübe emek veren insanlara karşı ayıp etmiş olursunuz!

rsimsek 30.01.2010 15:42

walla hocaya ve takıma güvenmekten başka çaremiz yoktur.

58candide58 30.01.2010 15:57

inşallah dediğin gibi olur..:)

Besyo_cu 30.01.2010 16:02

[B]Şu anlarda güvenilecek birilerinin olması o güveni boşa çıkarıp çıkarmayacağı ile anlamlıdır.[/B]

t.kilicer 30.01.2010 16:03

valla zor gibime geliyor her maçtan önce söylüyor sonra görüyoruz:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.