SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-5 Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28433)

SivasSpor.Com 31.01.2010 09:52

Sivasspor 1-5 Fenerbahçe

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsfb.jpg[/IMG]

4 Eylül'de zorlu bir maç daha tek hedef galibiyet. Şampiyonlugun en önemli adaylarından Fenerbahce ile oynayacağımız bu hayati maçın ayrıntıları için tıklayın.

[B]SİVASSPOR'IN HEDEFİ 3 PUAN ALMAK[/B]

Sezona kötü başlayan ve bir türlü iyi sonuçlar alamayan Sivasspor ise artık çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda mağlup olsan kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe karşısında puan alarak moral bulmak istiyor. Sivasspor'da en son geçen yılın son maçında Galatasaray karşısında forma giyen, ardından yaklaşık 8 aydır sakatlığı nedeni ile forma şansı bulamayan Mehmet Yıldız'ın, Fenerbahçe maçıyla birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi.

[B]MUHTEMEL 11[/B]

[B]SİVASSPOR[/B]

Akın (Petkoviç)
Abdurrahman
Murat Sözgelmez
Lucien Aubey
Faruk
Keita
Nabil Taider
Erman (İbrahim Dağaşan)
Musa
Elrio
Mehmet Yıldız (Kamanan)

[B]FENERBAHÇE[/B]

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Deniz
Bilica
Vederson
Mehmet Topuz
Selçuk
Özer
Uğur
Alex
Semih

[B]STAT: [/B]Sivas 4 Eylül Stadı
[B]SAAT: [/B]15:00
[B]HAKEM:[/B] Kuddusi Müftüoğlu
[B]YAYIN: [/B]Lig TV

Salim58 31.01.2010 09:55

Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

[B]zor bi maç olacak beraberlik bile güzel bi sonuç olur.
kazanamıyorsan kaybetmeteceksin.inşallah kazanan taraf oluruz.[/B]

muratduru58 31.01.2010 10:00

Kadro normal. İnşalla kazanırız. Bu maç çok önemli hocam taktiklerine güveniyoruz.

svsli585858 31.01.2010 10:01

[FONT="Comic Sans MS"]kadromuz fena değil fenerinde baya eksik olmasına rağmen yinede güzel kadro çıkarmışlar bence mehmet kamanan ikilisi birlikte oynayalım hücum oynayalım taraftarımızında desteğiyle 3 puanı alırız inşallah[/FONT]

karamik 31.01.2010 10:02

Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.

svsli585858 31.01.2010 10:07

[B][/B][QUOTE=karamik;604147]Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.[/QUOTE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][B]aynen katılıyorum inşallah puan veya puanlar alırızda zor gibi ofansif anlamda takımımızda hiç bişey yok[/B]

sivaslitaner58 31.01.2010 10:15

kamanan baslarsa iyi olur mehmetin kondisiyonu iyi degil bence hem bu mac tempolu gececek onun baya kondisyonu tam duzelmedi diye dusunuyorum kaleye akin vardar gecsin petkovic yine hata yapar

buraks58 31.01.2010 10:24

[B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası.

_____________petkoviç

abdurrahman, yasin, murat, hayrettin

_______keita, ibrahim dağaşan

________musa, elrio, erman

__________mehmet yıldız

buraks58 31.01.2010 10:28

[QUOTE=buraks58;604152][B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası.

_____________petkoviç

abdurrahman, yasin, murat, hayrettin

_______keita, ibrahim dağaşan

________musa, elrio, erman

__________mehmet yıldız[/QUOTE]

kadroda bir kişiyi yine fazla kaçırmışım.:D musayı kenara almak zorunda kalıyroum:)

58_babacan_58 31.01.2010 10:35

[B]KAZANAMAYACAKSAK KAYBETMEYELİM EN KÖTÜ BERABERE BİTİRELİM.........[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39.