![]() |
Sivasspor 1-5 Fenerbahçe
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsfb.jpg[/IMG]
4 Eylül'de zorlu bir maç daha tek hedef galibiyet. Şampiyonlugun en önemli adaylarından Fenerbahce ile oynayacağımız bu hayati maçın ayrıntıları için tıklayın. [B]SİVASSPOR'IN HEDEFİ 3 PUAN ALMAK[/B] Sezona kötü başlayan ve bir türlü iyi sonuçlar alamayan Sivasspor ise artık çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda mağlup olsan kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe karşısında puan alarak moral bulmak istiyor. Sivasspor'da en son geçen yılın son maçında Galatasaray karşısında forma giyen, ardından yaklaşık 8 aydır sakatlığı nedeni ile forma şansı bulamayan Mehmet Yıldız'ın, Fenerbahçe maçıyla birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi. [B]MUHTEMEL 11[/B] [B]SİVASSPOR[/B] Akın (Petkoviç) Abdurrahman Murat Sözgelmez Lucien Aubey Faruk Keita Nabil Taider Erman (İbrahim Dağaşan) Musa Elrio Mehmet Yıldız (Kamanan) [B]FENERBAHÇE[/B] Volkan Demirel Gökhan Gönül Deniz Bilica Vederson Mehmet Topuz Selçuk Özer Uğur Alex Semih [B]STAT: [/B]Sivas 4 Eylül Stadı [B]SAAT: [/B]15:00 [B]HAKEM:[/B] Kuddusi Müftüoğlu [B]YAYIN: [/B]Lig TV |
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
[B]zor bi maç olacak beraberlik bile güzel bi sonuç olur.
kazanamıyorsan kaybetmeteceksin.inşallah kazanan taraf oluruz.[/B] |
Kadro normal. İnşalla kazanırız. Bu maç çok önemli hocam taktiklerine güveniyoruz.
|
[FONT="Comic Sans MS"]kadromuz fena değil fenerinde baya eksik olmasına rağmen yinede güzel kadro çıkarmışlar bence mehmet kamanan ikilisi birlikte oynayalım hücum oynayalım taraftarımızında desteğiyle 3 puanı alırız inşallah[/FONT]
|
Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.
|
[B][/B][QUOTE=karamik;604147]Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.[/QUOTE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][B]aynen katılıyorum inşallah puan veya puanlar alırızda zor gibi ofansif anlamda takımımızda hiç bişey yok[/B]
|
kamanan baslarsa iyi olur mehmetin kondisiyonu iyi degil bence hem bu mac tempolu gececek onun baya kondisyonu tam duzelmedi diye dusunuyorum kaleye akin vardar gecsin petkovic yine hata yapar
|
[B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası. _____________petkoviç abdurrahman, yasin, murat, hayrettin _______keita, ibrahim dağaşan ________musa, elrio, erman __________mehmet yıldız |
[QUOTE=buraks58;604152][B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası. _____________petkoviç abdurrahman, yasin, murat, hayrettin _______keita, ibrahim dağaşan ________musa, elrio, erman __________mehmet yıldız[/QUOTE] kadroda bir kişiyi yine fazla kaçırmışım.:D musayı kenara almak zorunda kalıyroum:) |
[B]KAZANAMAYACAKSAK KAYBETMEYELİM EN KÖTÜ BERABERE BİTİRELİM.........[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |