![]() |
Uyan uyuyan dev !!!
Iki haftadir rakiplerimiz puan kaybediyorlar. Kasimpasa ile Sivas'in arasinda 3 puna fark var. Biz düsmedik, düsmeyecegizde.
Bilmiyorum Trabzon ve Fenerbahçe ile lige baslamak sanssizlikmi yoksa sansmiydi. Arada birde oturmus, takim birligi üst seviyede, çok iyi top oynayan bir Bursa. 3 hafta'da perisan olduk. Bundan daha kötüsü olamazdi herhalde. Belki biz bu maçlari az farklada olsa kaybedecektik ilerde. Belkide bizim için ilk onlardan baslamak sansti. Ama gel görkü moral sifirin altinda. Insanlarin bu kadar mi kini olur Sivas'a. Rakip taraftarlarin hepsi göbek atiyor, biz perisan oluyoruz diye. Resmen dalga geçiyorlar. Yazik !!! Ama bence bizim için 2.yari bu hafta basliyor. Denizli maçindan itibaren artik durumumuz belli olacak. Hiçte kolay olmayacak, çünkü Denizli takimi kendini gelistirmis ve çok iyi takim olmus. Iyi oynuyorlar ama beceriksizler, istediklerini alamiyorlar. Bizim muhakkak ve muhakkak bu maçtan 3 puanla çikip iki maç üst üste kazanmamiz lazim. Geçen iki hafta artik mazide kaldi, unutup sadece bu maça konsantre olmamiz lazim. Daha lig uzun ve 12.sirada olan Kasimpasa sadece 3 puan önümüzde. Benim içimde halen bir ümit var. Bu takim patlama yapacak, bir sekilde herkes görevini bilecek ve iyi motive olacaklar bundan sonrasi için. Bence dananin kuyrugu bu hafta sonu kopacak Sivas için. Ya yenecegiz ya yenecegiz baska çaresi yok !!! ;) Denizli'yi her ne sekilde olursa olsun, 4 Eylül'e gömecegiz ! ;) Allah yar ve yardimcimiz olsun |
Cevap: Uyan uyuyan dev !!!
denizli parçalıyor valla bizim bu kız gibi topumuzla nasıl oynuycaz hiç bilemiyorum rahat yeneriz diye düşündüğüm takımdı ama bizi yenebilirler diye düşünüyorum bizim takım faul yapmayıda bilmiyor kız gibi top oynuyoruz hiç düşecek takım izlenimi yok bi rehavet bi boşvermişlik bi inançsızlık ......
|
Kız futbol takımını kuralım. Belki erkek gibi oynarlar.
|
vallaha dogru b izim icin lig simdi basliyor...
ama suda bir gercek eger bu hafta denizliyi yenemezsek küme ye düsen 3. takima en büyük aday biz oluruz... ama bence denizliyi yeneriz o kadar kötü degiliz cünkü... birde defansimizi hoca toparlarsa bu is tamamdir diyorum... 3 macida alirsak nerelerde olucaz bi bakin arkadaslar... |
[B][COLOR="Blue"]denizli galatasaray karşısında süper futbol oynadı bu durumda bu maçta bizim halimiz ne olur allah bilir bu maçı almamız şart aksi taktirde 1 puan bile kaybedecek olursak denizliye havluyu atarız süper lige allah esirgesin ve yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B]
|
Giresundan 3 ye.
Trabzondan 3 ye. İYİ YOLDAYIK DENİLİRKEN, Bursadan 4 ye. Fenerden 5 ye. HE İYİ YOLDAYIZ. ÇÜNKÜ UYUYAN DEVMİŞİZ. |
[B]DENİZLİYİ TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLEDE EZİP GEÇİCEZ İNŞALLAH....[/B]
|
bu dev busene uyanmaz seneyede uyandıgında bank asyada bulur kendini bukadar destege ramen 3.4.5 herhafta diger haftadan 1 fazla yiyerek gidiyorlar utansınlar futbolcuyuzdie dolaşıyorlar karektersizler
|
Bizi Üzen Yenilgilerden ÇoK Böyle Ezik Bir Futbol Oynamamız Bu Takım Barça Değil Hücüm Yaparken Rakibin Üzerine Çullanmamıza Rağmen Doğru Dürüst Pozisyon Bulamıyoruz Defansdaki Oyuncularımız Defans Yapmayı Bilmediğinden Rakibin Her Atağı Tehlike Yada Gol Oluyor Muhsin Hocanın 10 Haftada Bu Sorunları Çözmesi Gerekirdi Her Maç Tribünde Kahroluyoruz Ya Umarım Önümüzdeki Denizli-Diyarbakır-Manisa Maçlarından 7 Puan Alabiliriz YoKsa İşimiz ÇoK Zor
|
iddacılara tüyo ligin en çok gol yiyen takımlarının maçı 7 gol üstü oynanır bu maça:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:47. |