![]() |
Sivas`ın Yıldız`ı Konuşuyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mehmet_2009.jpg[/IMG]
Yaklaşık 8 aylık bir sakatlık döneminin ardından geçen hafta sahalara dönen Mehmet Yıldız, Denizlispor'u devirip çıkışa geçeceklerini söyledi. Tecrübeli golcü, “Taraftar bize güvensin” dedi. Fenerbahçe’ye geçen hafta taraftarı önünde 5-1’lik skorla yenilen Sivasspor, Denizli’yi devirip çıkışa geçmek istiyor. Süper Lig’in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kazanamayan ve düşme potasından bir türlü kurtulamayan Kırmızı-Beyazlılar’da, Mehmet Yıldız taraftara ve camiaya umut saçtı. Artık çıkışa geçeceklerini belirten tecrübeli golcü, “Uzun bir sakatlık döneminin ardından, geçen hafta golle döndüm. Ancak Fenerbahçe karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Denizlispor maçı farklı olacak” dedi. [B]‘En fazla biz üzülüyoruz’[/B] Taraftarın eskisi gibi takıma güvenmediğini belirten yıldız futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sivasspor taraftarı her zaman takımının arkasında olmalıdır. Yenildiğimizde onlardan çok daha fazla üzülüyoruz. Ancak bize güvensinler. Ligi layık olduğumuz konumda bitireceğiz”. Fanatik |
Cevap: Sivas`ın Yıldız`ı Konuşuyor
İNSALLAH MEHMET SEN TAKIMI TOPARLARSIN KALBİMİZ SİZİNLE UMUTLA BEKLİYORUZ CIKISINIZI
|
mehmet önce allah a sonra sana ve yeni transferlere güveniyoz.
bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.defansa yardıma gel mehmet golller bekliyoruz senden. |
[B]KAPTAN YARIN SENDEN 2 GOL BEKLİYORUM GÖSTER KENDİNİ........[/B]
|
Mehmet bizde sana guveniyoruz oyleki senden baska guvendigim yok acikcasi topa hakim olan birisin ypu ilerde tut allah askina bizim salata defansa top gelmesin yoksa cacik olur gideriz
|
öyle bir hale geldikki tanımakta güçlük çekiyoruz sivassporumuzu.bir bilica nın takıma ne kadar katkı sağladığı bellli oldu.çokmu gerekliydi bilikadan alınan transfer parası 5-6 galibiyetle o parayı biz yine çıkarırdık.takımda ruh kalmamış.mücadele gücü yok.ileri giden geri gelemiyor. mahalle takımı olduk defansımıza kolaylıkla giremiyen hiç bir futbolcu kalmadı, bir antalya bir denizliyi seyrediyorum yenilse dahi oynadığı oyun insana güven veriyor.inşallah BÜYÜK KAPTAN sen bu takımı toparlarsın seninle aynı fikirdeyim.yinede tüm gücümüz desteğimiz sizinle 1 sivas varsa 1 de sivasspor var.inşallah yeneceğiz denizliyi. tekrar eski hırslı mücadeleci sivassporu seyredeceğiz diye ümütliyim.
|
biz size herzaman güveniyoruz denizliyi yenin rahatlatın bizi --şahsen bu maçtan umutlu değilim ama işallah yeneriz
|
sana guvenımız sonsuz bu macı alacagınıza emınız takmın ıyıye ggıttıgınıden kuskum yok bank asyaya dussenız bıle kalbım sızınle basarılı olacaksınız emınım
|
[B]Memet yıldızdan gol patlaması bekliyorum [/B]
|
düşsenizde amatöre terkeden kahpe olsun
izleyeceğimiz yol bu olmalıdır |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:59. |