![]() |
ÖZDEN DENEN ADAMA YAZDIĞIM MESAJ
ARKADAŞLAR BELKİ SİNİRLERİME HAKİM OLAMADIM KUSURA BAKMAYIN AMA BUGÜN BU ÖZDEN BENİ DELİ ETTİ BEN DE SİNİRİMİ NASIL ÇIKARABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM VE KENDİSİNİN FACEBOOKAKİ SAYFASINI BULDUM VE BU MESAJI YAZDIM:
özden abi bugün sivasta ortalığı karıştırdın mutlusundur umarım senin gibi futbolcuya benzeyen insanların neden denizlisporda olduklarına hiç şaşırmıyorum ama ilahi adalet yerini buldu da golü atamadın unutmaki bank asya bile sana çok gelecek |
Cevap: ÖZDEN DENEN ADAMA YAZDIĞIM MESAJ
İyi yazmışsın..............................
|
[B][COLOR="Blue"]çok ayıp etti ama bizimkilerde keşke onlara uymasalar iyi olurdu[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ercan58.a;606870][B][COLOR="Blue"]çok ayıp etti ama bizimkilerde keşke onlara uymasalar iyi olurdu[/COLOR][/B][/QUOTE]
hocam haklısınız aslında ben de sahada olan sahada kalır diye düşündüm ama Muhsin hocanın açıklamalarından sonra yok soyunma odamıza geldi kabadayılık yaptı falan deyince sinirlendim.Soyunma odası evin yatak odası gibidir kimse kimsenin soyunma odasına yani yatak odasına izinsiz giremez hele de kabadayılık yapmak için hiç giremez |
Stadda maçı izlerken malum 79. dakikadaki pozisyona gelinceye kadar Denizli aleyhine yoğun tezahürat yapılmadı. Biz yenelim, onlar da gelecek haftalarda ne yapacaklarsa yapsınlar diye düşündük. Ama maçı çeviremeyeceklerini anlayınca kavga çıkarıp, takımımızın moralini, konsantrasyonunu bozmayı ve belki bir de gol atar, beraberlik çıkarırız diye çirkinlik yaptılar. O noktadan sonra Denizlispora ve özellikle Özdene yoğun tepki oldu, Mehmet Yıldızı kaybettik, ama oyuna da gelmedik hakkımız olan üç puanı aldık.
Herşeye rağmen kendimizi Özden'in yerine koymalıyız.Bu maç onlar için ölüm-kalım maçıydı, bizim takımı da gözlerine kestirmişlerdi ama başaramadılar. Bu pskolojiyle , küme düşmenin siniriyle kendini kaybetmiştir, şimdi pişmandır tahminim. |
İyi yumrum attı Mehmet Yere Serdi adamı Haketti:D
|
Ah be Mehmet neden girdin sen araya tam sahalara dömüşken kafadan 2 hafta ceza alacaksın! En lazım oldugun 2 hafta yoksun..kaleci Özdene de denılecek cok sey var ama buradan yazmak olmaz!!! umarım bank asyada cok dusunur bunları.Denizlispor adınada uzuldugumu soylemek ısterım,ligden düşecek olmaları beni üzüyor..oyle bı sehrın takımının yerı kesınlıkle super lıg olmalı.onların yerınde kasımpasa olsun ısterdım..
|
[QUOTE=GuVeN;606877]Ah be Mehmet neden girdin sen araya tam sahalara dömüşken kafadan 2 hafta ceza alacaksın! En lazım oldugun 2 hafta yoksun..kaleci Özdene de denılecek cok sey var ama buradan yazmak olmaz!!! umarım bank asyada cok dusunur bunları.Denizlispor adınada uzuldugumu soylemek ısterım,ligden düşecek olmaları beni üzüyor..oyle bı sehrın takımının yerı kesınlıkle super lıg olmalı.onların yerınde kasımpasa olsun ısterdım..[/QUOTE]
haklısın güven abi en güzel anılarımı o deplasmandaydı :) unutulur mu hiç ama olsun izmir takımlarından gelen var artık daha rahatız :) |
[QUOTE=anilolcay;606878]haklısın güven abi en güzel anılarımı o deplasmandaydı :) unutulur mu hiç ama olsun izmir takımlarından gelen var artık daha rahatız :)[/QUOTE]
düşecegımıze asla ınanmadıgım ama kalacagımız garantı olmadıgı ıcın denılıye deplasmana gıdıyoduk sımdı gıdemeyecegız demek ıstemedım:) sen tamamlamıssın.Allah korusun gelecek sene ınsallah aynı lıgde olmayalım:) İzmir takımları konusundada kesın konusmak ıstemıyorum,ne yapıp ne edıp cıkamıyolar malum:)bu arada aksılık olmazsa bursa macı dıyorum;) |
Özden Öngün 08 February at 00:42 Report
sende kimsin lan özdenin mesaja cevabı arkadaşlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:25. |