![]() |
Milli maçlar NTV ve NTV Spor'da
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/8/6551.jpg[/img][/url]
NTV Spor, 28 milyon 150 bin dolar karşılığında A Milli Futbol Takımımızın 2012 ve 2014 elemelerinin yayın haklarını aldı. A Milli Takımımızın "2012 UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu" ve "2014 FIFA Dünya Kupası Eleme Grubu"nda oynayacağı maçların TV yayın haklarının devri ihalesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında yapıldı. TFF 1. Başkanvekili Lütfi Arıboğan, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Baş Hukuk Müşaviri Prof.Dr. İlhan Helvacı'dan oluşan TFF İhale Komisyonu ve noter nezdinde açık arttırma usulüyle yapılan ihaleyi, NTV, KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar bedelle kazandı. ATV ve NTV'nin katıldığı, açık arttırma usulü yapılan ihale 22 milyon dolar başlangıç bedeli ile başladı. Minimum 50 bin dolar arttırım ile gerçekleştirilen ihaleyi, 28 milyon 150 bin dolar ile en yüksek bedeli veren NTV kazanırken, NTV'nin Futbol Federasyonu'na KDV dahil 33 milyon 217 bin dolar ödeyeceği bildirildi. [B]Yani ATV işkencesinden kurtulduk:)Ercan Taner' in sunumuyla milli maçları izlemek çok keyifli olacak:)[/B] |
Cevap: Milli maçlar NTV ve NTV Spor'da
iyi olmuş gerçekten atvden daha keyifli olur
|
[B]Sevindirici Bir Haber...
Trt ve Atv de 70 li Yıllardaki Maç Anlatım Moduyla ve Yorumuyla Maçları İzlemekten Bıktık... Ntv nin Spor Kurum Altyapısı ve Kalitesi Türkiye'de Neredeyse En İyisi... Sevindirici Olmuş...[/B] |
çokbişey farketmeyecekki arkadaşlar onlarda şifreli verecek... bilmem ne sebeplerden... bari milli takımıizleme şansını elinden almasalar milletin:(
|
[QUOTE=of'taki yiğido;607160]çokbişey farketmeyecekki arkadaşlar onlarda şifreli verecek... bilmem ne sebeplerden... bari milli takımıizleme şansını elinden almasalar milletin:([/QUOTE]
yok öyle birşey hemşerim.atv sifrelimi veriyordu,ntv ve ntv sporda buyuk cogunlugun ızleyebıldıgı bır grup.şifrelı yayın dıye bırsey yok. |
[B]o günleri görürsek izleriz tabi.[/B]
|
[B]NTV VE NTV SPOR BENİM ÇANAK ANTENDE ÇEKMİYOR BEN NE HALT YİYECEM:confused:[/B]
|
[B]şifresiz bir kanal yayınlasında hangisi oldugu önemli degil
ntv sporda şifreli verirlerse vay geldi milletin başına[/B] |
Star alsa daha iyi olurdu............
|
Sayet sifreli olursa,
Milli maclari sifreli kanalara ihaleyi verenleri................................... Diyecek baska bir sey bulamiyorum.......... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:05. |