![]() |
Başkan inanıyor!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,takımında gözle görülür kıpırdanma olduğunu ve bunun Diyarbakır'da daha iyi görüleceğini söyledi. Çok önemli haftalara girildiğini ve az hata yapmak zorunda olduklarınıda belirten Otyakmaz " Özellikle yeni transferler her hafta biraz daha iyi futbol oynuyor. Diyarbakır'dan Sivasspor'un boş dönmeyeceğine inanıyorum. Galite gelirsekte kimse şaşırmasın"dedi. Başkan Mecnun Otyakmaz, yarınki maçın yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanmamasınıda eleştirdi. Hürdoğan Gazetesi |
Cevap: Başkan inanıyor!
ben mecnun baskanın biraz daha futbolcularnan ilgilenmesini moral votive acısından iyi olur artık geri sayım basladı her hafta final macı yapacaz yoksa cok seyler kaybederiz
|
ağzından bal damlıyor başkanım inşallah inşallah
|
İnş dedigin gibi olur başkanım.
|
harbi baskandan harbi konusma bir size guveniyorum baskanim siz egerki takimda degisiklik var diyorsaniz dogrudur birde baskanim mutlaka yapiyordursunuzda oyunculari daha motive ederseniz onlarla her mac oncesi gorusseniz daha iyi olacani dusunuyorum sizin beyefendilik kisilinize cok hayranim sivasspor sizinle daha bir baska duruyor yolumuz acik olsun birde su atesli taraftar olayina el atarsaniz cok iyi olacak susan deyil 90dakika destekleyen seyirciye su aralar ne cokta ihtiyacimiz var
|
başkan artık tavrını koy kendini belli et yoksa daha herkes bizle dalga geçer
akıllı ol herkesi korkut |
BAŞKANIM BU SENE ŞU ******** BÜLENTE GÜVENDİN İNANDIN AMA BAK GÖR BİZİ NE HALE GETİRDİ SANKİ BÜLENT EFENDİ TEK BAŞINA BU TAKIMI BAŞARILI YAPMIŞ BAŞKANIM SİZİN GİBİ BİR BAŞKAN OLMAYAYDIDA AYNI BAŞARILARI YAKALIYAYDI BAŞKANIM BU SENE LİGDE KALALIM OBİR SENE TAŞ GİBİ BİR TAKIM YAP SANA GÜVENİYORUZ SENİ SEVİYORUZZZZZ
|
baskan da hoca da hep güveniyorlar takima mac dan önce, sonra da kaybediyoruz
|
cumartesi maçlarını sivas kazanıyor.genel grafik öyle gösteriyor.diyarbakır yenilecek.
|
Baskan TURKIYE debulunmayacak bir baskan yalniz MHK ye biraz tavir birde sezon sonuna kadar FIKRET UNSAL in agzini bantlasin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |