![]() |
Yiğido Manisaspor`a bilenecek..
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1idmanyeni.jpg[/IMG]
Sivasspor, ligin 22. haftasında iç sahada Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Ligde düşme hattındaki rakiplerinden Diyarbakırspor ile dün deplasmanda yaptığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan Sivasspor'da gözler, ligin 22. haftasında 20 Ocak Cumartesi günü Manisaspor ile Sivas'ta oynanacak maça çevrildi. Diyarbakır deplasmanında 1-0 yenik duruma düştüğü maçtan İbrahim Şahin'in attığı golle 1-1 beraberlikle ayrılarak puanını 21'e çıkaran Sivasspor, düşme potasındaki rakiplerinden biri olan Manisaspor'a karşı 20 Şubat'ta önemli bir sınav verecek. Diyarbakırspor maçının ardından bugünü izinli geçiren kırmızı-beyazlı ekip, yarın öğleden sonra kulüp tesislerinde toplanarak, Manisaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kırmızı kart cezalısı Mehmet Yıldız ve sarı kart cezalısı Erman Kılıç ile sakatlıkları bulunan Sedat Bayrak ve Yasin Çakmak gibi 4 önemli oyuncusundan yoksun bir kadroyla mücadele ettiği Diyarbakırspor maçından 1 puanla ayrılmasını bilen kırmızı-beyazlılar, Manisaspor ile oynayacağı zorlu maça, yarından itibaren kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak. |
Cevap: Yiğido Manisaspor`a bilenecek..
manisa maçı banko 3 ouan paolasıyla oynanmalı. başka bir alternatif düşünülmemeli. bu maç mutlaka ve mutlaka alınmalı. çünkü diğer hafta bursa maçı var. o maçtan puan çıkmayabilir. herşey bu manisa maçına ekdesli olmalı.mu açın alınması lazım. başka yolu yok.ölümüne çatlayasıya patlayasıya bir maç olmalı.
|
[B]Havalar soğuk bi tepsi baklava gitse tesislere bak manisa maçına nasıl hazırlanıyorlar.
bu maç 3.1,bizim.[/B] |
6 puanlık maç.
Bu maçı kaybederseniz kimseye birşey demeye hakkınız yok Yok diyarbakır seyircisi kümeye demiş yok beriki başka şey demiş. Bu maçı mutlaka almalıyız, bunun telafisi çok güç |
2 haftadır görüyoruz ki fenerbahçe, dıyar ve manısaya puan verdi...yani biz kendi işimizi kendimiz yapacağız.başka takımlardan medet ummayacaz...manisayı burda yenmek zorundayız..yeneceimize inanıyorum.bence bu maç denizli maçından çok çok daha önemli bir maç.
** yönetim bu maçı ücretsiz yapmalıdır.trıbunler tıklım tıklım olmalı ** * 2,ligdeyken bir adıyaman maçı vardı 4 eylülde..hatırlayanlarbilir....yenemediğimiz takdirde ligden düşüyorduk.çok stresli bir maçtı ama sivasspor rahat kazanmıştı,3-0 la...o maç aklıma geldi..yine o stresi yaşamaya başladım bu maç öncesi....inşallah sonuç yine 3-0 la biter |
[FONT="Arial Black"][SIZE="5"]arkadaşlar sedat ne zaman iyileşecek bilgisi olan varmı takımın ona çok ihtiyacı var[/SIZE][/FONT]
|
hocam bu maçı kazanmak istiyorsan lütfen şu defansa aldığın aubey midir nedir onu oynatma adam çok yavaş ve hiç bir işe yaramıyor.
|
arkadaşlar bence bu maç canlı verilmeli çünkü bu hafta derbi var eğer bu maçıda canlı vermezse lig tv yazıklar olsun
maça gelince manşsayı çok rahat geçeriz 2-3 tane atarız |
manisaspor ayni diyarbakirspor gibi büyük takimlara karsi daha iyi konsantre olan bir takim.öyle olmasaydi düsme potasinda olmazlardi.ilk maci 3-1 kaybettik,ama burasi 4 eylül bizim evimiz kimleri etdik kimleri yendik.her iki taraf icin zor bir mac olacak.Manisaspor iyi bir takim ofansa cok iyi cikiyorlar ve etkili oluyorlar buna nazaran takim halinde cok ileri ciktiklari icin cok gol yiyorlar.her iki takimdada önemli eksikler var bizde yine kaptanimiz mehmet Yildiz olmayacak ve rakibimiz manisada Isaac yok.Fenere 2 gol atmisti kirmizi kart gördügü iyi oldu.unutmadan bizde birde Keita olmayacak büyük bir eksiklik olarak düsünüyorum.Keita orta saha bazen hata yapsada rakipten kolay top calan bir futbolcu.o bölgede kim oynayacak cok merak ediyorum.maca gelecek olursak ilk 20 dk maci rakup sahaya yikip erken bir gol bulup rakibi risk almaya zorlayip kontra ataklarla farki 2ye 3e cikarabilmek lagzim.ben sahsen saha avnatiji bizde olacagi icin kendimizi sansli buluyorum.
|
valla 4 eksiğimizle diyarbakırda berabere kalabiliyorsak, haftayada erman ve yasinde kadroya katılırsa kesin yeneriz Manisa'yı. en az 2-0 skoru ile yeneriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |