SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral Umut Dolu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28633)

SivasSpor.Com 20.02.2010 16:02

Ertuğral Umut Dolu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg[/IMG]

Defans bloğunda oynayan futbolcularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Ertuğral, bugün iyi bir futbol sergilediklerini, kademe anlayışlarının ve organizasyonlarının çok iyi olduğunu söyledi.

[B]Muhsin Ertuğral'ın dikkat çektiği konu :[/B]

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Manisaspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ederek, ''Deplasmanda da biraz puan ve puanlar alırsak zannediyorum çok daha rahat bir pozisyona geliriz'' dedi.
Ertuğral, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın stresli geçtiğini belirtti. Herkesin bu stresi yaşadığını ifade eden Ertuğral, ''Ben de saha kenarında bu stresi yaşadım, çünkü bu maçı kazanırsak çok rahatlayacağımızın, aşağılardan birkaç hafta kurtulmanın yoluydu, bunu başardık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ikinci devre hakikaten iyi bir top oynadık. Kontrataktan 1-2 gol daha bulabilirdik'' ifadelerini kullandı.

Ertuğral, gol yemeyince gol bulabildiklerini belirterek, bu galibiyetin devamının getirilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Son haftalara bakıldığında iç sahadaki maçlarda genellikle başarılı olduklarını ifade eden Ertuğral, ''Deplasmanda da biraz daha puan ve puanlar alırsak zannediyorum çok daha rahat bir pozisyona geliriz'' dedi.

Ertuğral, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Abdurrahman Dereli'nin dizinde şişkinlik olduğunu, yarın İstanbul'da MR'ının çekileceğini söyledi. Sivassporlu futbolcular Cihan Yılmaz, Murat Sözgelmez ve Erman Kılıç da düşme potasındaki rakipleri Manisaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını, gelecek haftalarda bu başarılı grafiği sürdürmek istediklerini söyledi.

Cihan, attığı golü sevdiklerine ve taraftarlara armağan etti.

winner58 20.02.2010 16:05

Cevap: Ertuğral Umut Dolu

tek kelime söylüyorum muhsin hocam sana güveniyoruz bizleri mahçup çıkarma

Besyo_cu 20.02.2010 16:07

[B]Bir iki maç sonra yeni sistem oturup , transferlerde uyum sorununu atlatınca inanıyorum ki hızla yükselişe geçip ligi ilk 8 de rahatlıkla bitireceğiz.

Muhsin Hoca artık yavaş yavaş önümüzde ki sezonun çalışmalarına başladı diye düşünüyorum. Önümüzde ki yıl eski taş gibi bir Sivasspor göreceğiz.[/B]

mucahitbaba58 20.02.2010 16:10

[B]hocam seni tebrik ediyorum sana guvencimiz vardi zaten dilerim daha guzel gunler yasatirsin bize dilerim sampiyonluk yolunda oluruz gelecek sezon icin cunki burasi ne sana nede bizim yigido taraftara nede sivasimiza yakisiyor!!! [/B]

yiğidoyiğit 20.02.2010 16:11

Hocam takımı oya işler gibi işliyor ama şu sakatlık ve kart cezalarınında bir bitmesi lazım. Gelecek hafta inşallah Sedat'da katılırsa tam takım olacağız. Hocam çalışmalarında başarılar.

adalı harun 20.02.2010 16:15

BUTAKIM OYNADIKÇA OTURUR BİRKAÇ HAFTA DAHA AZ KAYIPLA KAPATALIM ONDAN SONRA GELİR GERİSİ YETERKİ İÇ SAHADA YENİLMEYELİM
BUNUN İÇİN HOCAYA TOPÇULARA SAHİP ÇIKILMALI
İNADINA SİVAS
İNADINA YİĞİDOOOOOOOOOOO

cenk5821 20.02.2010 16:19

işte bu sonunuda kazanıyorz ve takım olarak iyi oynuyoruz yavaş yavaş takımn dahada oturdurugunu oyuncularn takım oyunu oynadıgı goruluyor inş seneye hersey farklı olacak

kiNgSiZe58 20.02.2010 16:20

Ölmek Var Dönmek Yok. Bu Sivas Farki iste. Hocam ne desek az olur sen bizi kümeye düsmekten kurtariyorsun daha baska birsey söylüyemiyorum cok umutluyum

58akif34 20.02.2010 16:28

Hocamıza ve futbolcularımıza guvenımız sonsuz insallah abdurrahmanın da önemlı bırseyı yoktur ve haftaya takımda yer alır keita da haftaya takımda insallah orta sahadakı problemı keıta ıle asacagız keıta ve nabıl cok ıyı anlasıyorlar haftaya bursadanda 1 puan alırsak sonrakı haftalara cok rahat futbol oynarız herkese cok tesekkurler

[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B]

mustafatas58 20.02.2010 16:32

hocam supersın.valla ıyı ısler yaptıgın son 3 hafta bellı oldu ve herkes sıvasın yukselısının farkında.emınım artık oyuncularda bu 3 haftada tam olarak moral depolamıslardır aynı sekılde taraftarda.deplasmanlardan berabere kalsakbıle o 1 puanlar bıze 3 puan gıbı gelır.
basarılar hocam

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07.