![]() |
Takımı ateşleyen Kamanan oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/2kamanan.jpg[/IMG]
Sivasspor'un ikinci yarıda sergilediği hızlı futbolda Kamanan'ın büyük etkisi oldu. İkinci yarıda topla bir çok kez buluşan ve Manisaspor kalecisi İlker'i bir türlü geçemeyen Kamanan, hırsını reklam panolarından çıkardı. Kamanan'ın yaptığı bu hareketten sonra hem taraftarların hem de futbulcuların daha da istekli bir hale geldi. Yaşanan bu olaydan sonra saha içerisinde Sivasspor'un daha da hızlı ve etkili bir futbol oynadığı görüldü. Kamanan hırsı ile yaptığı bir anlık hareket belki de takıma golü getiren en önemli etken oldu. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Takımı ateşleyen Kamanan oldu
ARKADAŞLAR BENCE MAÇIN YILDIZI ELRIO VAN HEERDEN ÇOK SÜPER ORTA SAĞDA HEM SAĞDA HEM SOLDA HEMDE GÖBEKTE GÖRDÜK TOP AYAĞINA GELİNCE ÇOK GÜZEL KULLANDI BİLEKLERİNİ ÇOK AZ HATA YAPTI RAKİBE TOPU KAPTIRMADI HATTA RAKİPTEYKEN TOP BASIP ALDI VE POZİSYON ÜRETTİ
SİVASSPOR TARAFTARININ BU OYUNCUYU TANIMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ ELRIO VAN HEERDEN İSMİNİ STATTA NERDEYSE KİMSE BİLMİYOR HERKES BU KARA ÇOCUK İYİYMİŞ DİYORLAR AMA İSMİNİ BİLE BİLMİYORLAR YAKIŞMIYOR SİVASSPOR OYUNCUSUNU TANIMAMAK |
Arkadaşlar Takımı ateşleyen Kamanan oldu yazıyor ama ben bu maç kamananı sahada göremedim... kendinden bezmiş bir hali vardı ...Bence Takımı ateşleyen Cihan oldu... i
|
Bende maçta idim ama Kamananın varlığı ile yokluğu belli değildi. Erman ile birlikte takımın en kötülerinden birisiydi. Hoca Ağbetu gibi bir futbolcumuz var iken Ermana bu kadar sabretmesini anlaymadım
|
[QUOTE=ykorkmaz;611742]Arkadaşlar Takımı ateşleyen Kamanan oldu yazıyor ama ben bu maç kamananı sahada göremedim... kendinden bezmiş bir hali vardı ...Bence Takımı ateşleyen Cihan oldu... i[/QUOTE]
arkadaşa katılıyorum adam sahada ruh gibi geziyor nerede o eski kamanan bence takımın en iyilerinden biri elrio idi adam sahanın her yerindeydi cihanın oyuna girmesi ile takım biraz kıpırdadı ve gölü bulduk bu arada o gole tesadüf diyen kişileri esefle kınıyorum:D:D:D:D:D [URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
hepsini takdir etmek lazım. bu üç puanlar kolay değil. önemli olan üç puanı almak şöyle yada böyle. çünkü bizim iyi oynamaya değil üç puan almaya ihtiyacımız var. bütün futbolcuları yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum. sağolasınız. herşeyin bir zamanı var. iyi futbolda seyredeceğiz. hele bir tehlikelerden kurtulalımda.
|
[B][COLOR="Indigo"]Reklam panosuna vurduğu gibi sahada da hırslı olsaydı daha güzel olurdu. Bence sakatlanan oyuncular olmasaydı maçtan daha önce çıkmalıydı Kamanan. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Blue"]bizim futbolcularda eksik olan bir duygu hırs bence
dilerim hepsi hırslanır ve daha iyi olur takımımız[/COLOR][/B] |
Kamanan cift forvet ve tek forvet oynuyamiyorsa neden Striker yani santrafoz oyuncusu olmuski? O Eski kamanani özlüyorum vallah
|
Yoksa bana Kamanan diye gösterdikleri adam El Rio Van Heerden mi :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |