![]() |
Hazırlıklar başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman1009.jpg[/IMG]
Manisaspor galibiyeti ile üst sıralara tırmanan Yiğidolar dün Bursaspor maçı hazırlıklarına da başladı. Yiğidolar bir günlük iznin ardından dün Sivasspor tesislerinde bir araya gelerek idman programına başladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman kapsamında oyuncular ısınma hareketleri, istasyon ve çift kale maç yaparak programa devam ettiler. Yiğidolar bugün yapacakları çift idmanla Bursaspor hazırlıklarını sürdürecek. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Hazırlıklar başladı
Bursaspor aldığı galibiyetle büyük moral bulmuş durumda.
bizimde moralimiz iyi bakalım nasıl olacak. |
eee sira bizde Bursayi Bursada devirmenin zamani geldi insallah kazaniriz inanarak gider
|
bursa macından beraberlıkle donerız ınsallah dunku macta fener karsınında 2 0 yenıkken 3 2 aldı macı ıyı defans yapmamız lazım basarılar
[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
Bu maç çok ama çok zor olacak. Tek umudum dünkü maç sonrası bursalı futbolcuların havaya girmesi ve Sivas spora karşı aldıkları kupa galibiyeti ve Sivasspor un ligdeki yerini küçümsemeleri. Bu maçı önemsemez bir havada olmaları bizim puan veya puanlar almamızı sağlar. Aksi taktirde Bursa gerçekten güzel oynuyor ve işimiz çok zor....
|
Ne umudu arkadaslar, bursa yine darmadagan edicek bizi, bos yere kandirmayin kendinizi. umutlu olmayi bende isterim ama böyle defans ve ortasaha oldukca 3 degil 5 yesek bile az gelir. bursayi ben fb macinda izledim adamlar galubiyeti isterlerse aliyorlarda. FByi evinde yenmek her babayigidin harci degil.
|
Bana göre bursa macindan 1 puanla dönersek cok iyi olur tabiki futbolda hersey mümkün olaki 3 puanla dönersek henüz erken ama ligde kalacagimizi percinlemis oluruz.
|
ÇİFT KALE OYNAYARAK BURSA MAÇINA HAZIRLANIRSAK SONUÇ HÜSRAN OLUR.ADAMLARI İYİ İNCELEYİP TAKTİK İDMANI YAAPMAMIZ LAZIM.BİDE KAMANAN VE TAİDER KESİNLİKLE İLK 11 DE OLMAMALI
|
[FONT="Arial Black"][SIZE="4"]ADAMLAR OYNADIGI OYUNLA 3 PUANI HAKKETTİLER.BİZİM TAKIM İYİ OYNAMIYOR DEDİGİMİZDE ÇOGU TARAFTAR OYUNUN ÖNEMİ YOK PUAN ÖNEMLİ DİYOR AMA OYUN OYNANAMADAN PUAN ALMAK SADECE TESADÜFEN 1 OLUR 2 OLUR KESİNLİKLE 3 OLMAZ.PUAN ALMAK İÇİN İYİ OYUNDA OYNAMALIYIZ AMA MAALESEF BİZİM TAKIM İYİ OYUN OYNAMIYOR YADA OYNAYAMIYOR KAPASİTEMİZ BU BİLMİYORUM.[/SIZE][/FONT]
|
YENİLEYECEZ BURSADA BİZİM GALİBİYET ŞANSIMIZ YOK AMA İŞALLAH 1 PUAN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:55. |