![]() |
LORANT "TARAFTAR STADYUMA "
[img]http://www.sivasspor.com/albums/album08/DSC02583.jpg[/img]
Diyarbakırspor maçı öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Diyarbakırspor maçınında taraftarlarımızı 4 Eylül Stadyumuna davet ediyoruz. Taraftarlarımızında desteği ile bu maçı alarak yolumuza devam edeceğiz. 4 Eylül Stadyumunda taraftarlarımızın vereceği destek önümüzdeki haftalarda elde edeceğimiz başarının birer göstergesi olacaktır. Sivasspor taraftarlarının desteği ile mutlu sonu yakalayacaktır “ dedi. |
çaresi var
tarftarı yıldan yıla ancak dörteylüle çekebiliriz, bana kalsa bütün stadı kombineye açarım, 200 ytl ye maratonu 4-5 taksit kredi kartına satarım buyıl böyle olsun bak seneye 500 ytl ye kim olsa alacak o kombineleri, takım başardıkça ilgi artacak, sivas artık sivassporla yatar kalkar hale gelecek bak o zaman rağbete, şimdilik hayal geliyor herşey sivaslıya, daha henüz feneri gs yi ayaklarında görmediler, hele biraz büyükler sivasa gelmeye başlasın şehir şöyle bir hareketlensin esnafın yüzü gülsün bak gör nasıl satılır kaçtan gider o kombineler görüşelim o zaman, tarftara yalvarmaya gerek kalmayacak o zaman tarftar tarftar gibi 15 günde bir kendiliğinden stadın yolunu tutacak
|
[QUOTE=abircan]tarftarı yıldan yıla ancak dörteylüle çekebiliriz, bana kalsa bütün stadı kombineye açarım, 200 ytl ye maratonu 4-5 taksit kredi kartına satarım buyıl böyle olsun bak seneye 500 ytl ye kim olsa alacak o kombineleri, takım başardıkça ilgi artacak, sivas artık sivassporla yatar kalkar hale gelecek bak o zaman rağbete, şimdilik hayal geliyor herşey sivaslıya, daha henüz feneri gs yi ayaklarında görmediler, hele biraz büyükler sivasa gelmeye başlasın şehir şöyle bir hareketlensin esnafın yüzü gülsün bak gör nasıl satılır kaçtan gider o kombineler görüşelim o zaman, tarftara yalvarmaya gerek kalmayacak o zaman tarftar tarftar gibi 15 günde bir kendiliğinden stadın yolunu tutacak[/QUOTE]
evet abi çok haklısın hele o zengin takımların elemanları bir gelsin sivasıma esnaf para kırmaya başlasın o zaman anlaşılacak her şey. |
..
Arkadaşlar maça herkes geliyo bu haftaki maçta benim gördüğüm kaç kişi bilet gişelerinden döndü herkes kendi bütçesine göre bilet alıyor 5 ytl lik kale arkalarına büyük ilgi gösterildi ve 15-20 milyondan satılan maraton hep boş kaldı ve stadda boş bir görüntü meydana geldi bilet fiyatları yeniden düzenlenmeli diorum boş kalan yerlere dönen taraftarlar 10 milyondan girselek dünyanın parası yapar artı full stat namımız olurdu
|
YA TAMAM KULUBUN PARAYA İHTİYACI VAR AMA ÇOKTA PAHALI OLURSA DURUM MALUM.ORTADA Bİ FİYAT OLMALI
|
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/albums/album08/DSC02583.jpg[/img]
Diyarbakırspor maçı öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Diyarbakırspor maçınında taraftarlarımızı 4 Eylül Stadyumuna davet ediyoruz. Taraftarlarımızında desteği ile bu maçı alarak yolumuza devam edeceğiz. 4 Eylül Stadyumunda taraftarlarımızın vereceği destek önümüzdeki haftalarda elde edeceğimiz başarının birer göstergesi olacaktır. Sivasspor taraftarlarının desteği ile mutlu sonu yakalayacaktır “ dedi.[/QUOTE] Konu Saptirimis.... Haydin arkadaslar 4 Eylül´de yerlerimizi alalim Takimimizin 12 nci adami olalim HEP DESTEK TAM DESTEK |
[QUOTE=sivaslim058]Konu Saptirimis....
Haydin arkadaslar 4 Eylül´de yerlerimizi alalim Takimimizin 12 nci adami olalim HEP DESTEK TAM DESTEK[/QUOTE] [color=red]yer alalım 12.adam olalımda bu fiyatla nasıl olacak bu benim imkanım var gelebiliyorum imkanı olmayanlar nasıl gelecek fiyatlar biraz aşağı çekilmeli yönetimde biraz fedakarlık yapmalı...bide taraftarlarımız maçlarda hiç bağırmıyor sadece dernekler var onlar teşvik ediyor oda yetersiz kalıyor sadece kendileri bağırıyolar diğerleri izliyor böle destek olmaz süperlig deyiz artık 3ligde yada 2.ligde değil artık bişelerin farkına varma zamanı geldi[/color] |
[b]WALLAHİ İNŞALLAH TARAFTAR BU MAÇA İLGİ GÖSTERECEK...BİLET FİYATLARI HAKKIINDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM..:([/b]
|
[b]Denizlispor ile oynanan maç Cumartesi gününe denk gelmişti...Ve bilet fiyatları maraton 20 ytl idi..Ama bu maç pazar günü ve Maraton bilet fiyatlarındada indirime gidildi...Bu maçta stadyum ful çekecek kimsenin kuşkusu olmasın...Hatta bizim derneğimizi ilçelerimizden ve Hatta Komşu il olan Tokattan arayanlar var...Bu maça gelmek için...Bu hafta atmosfer mükemmel olacak...[/b]
|
[B]sivasta olsam içerde dışarda her maçına giderdim sivasımın ama olmuyor
gönlüm sizlerle hep destek tam destek 1967SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |