SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido savaşacak! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28728)

SivasSpor.Com 04.03.2010 13:11

Yiğido savaşacak!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve sahada 3 puan için savaşacaklarını ifade etti..

Kulüp tesislerinde yapılan basın açıklamasında, ilk olarak son oynadıkları Bursaspor maçı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ertuğral, son oynanan lig maçı sayılmazsa rakiplerinden 7 puan aldıklarını söyledi. Son maça girmeden önce morallerinin aslında çok iyi olduğunu belirten Ertuğral, "Diyecek hiç bir şey yok bu konuda, kötüydük" dedi. Bursaspor karşısında sergilediğimiz kötü futbolu anlatacak, tarif edecek kelime bulamıyorum. Kötüysen kötüsündür. Benim canımı sıkan şey, kötü futbol oynanır ama kötü koşulmaz. Alt sıralardaki takımlar puanları mücadeleyle kazanır, bizde onu yapmak istedik, olmadı" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve sahada 3 puan için savaşacaklarını ifade eden Ertuğral, "Arkadaşlarımız maç için, kendilerine güvenlerini sağlamak adına idman yapıyor. İdman bitti, hala herkes sahada. Demek ki neşemiz yerinde. İyi bir ekibe karşı oynayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor organize bir takım ve birlikte takım oyunu oynuyorlar. Özellikle topsuz alanda çok etkililer. Bu nedenle zor maç olacağını düşünüyorum, ama bizde evimizde kuvvetliyiz puanlarımızı alıyoruz" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Murat Sözgelmez'in ve Mehmet Yıldız'ın sakatlıklarının bulunduğunu ifade ederek, "Bu oyuncularımın durumu hafta sonuna doğru netlik kazanacak. Mehmet Yıldız'ın İstanbul'da çekilen MR'ında sağ diz arka kapsülünde yırtık tespit edildi. Futbolcumuz 1 - 2 hafta sahalardan uzak kalabilir. Ancak tedavisi devam etmektedir" şeklinde konuştu.

yukarıyıldızlı 04.03.2010 14:08

Cevap: Yiğido savaşacak!

hocam artık sabırlar yavaş yavaş tükeniyor lüften bu hafta puan kaybı yaşamayalım yoksa hiç iyi olmayacak takım artık bank asyanın yolunu yarılamış olacak ...taraftar emin olun yine stadı dolduracaktır ama artık siz ve futbolcular yapmanız gerekeni yapın bu kadar insanın hakkına geçmiş oluyorsunuz....

yigidoo 04.03.2010 14:33

Kim savasacak acaba? simdiye kadar ne yapiyorlardi acaba piknik gezisinemi gittiniz simdiye kadar da simdi Savasiyorsunuz acaba?? Ne köy nede kasaba olur bu takim, resmen bana degmeyini diyor oyunucular sahada.

Salim58 04.03.2010 14:43

[B]Hocam lafla olmuyor malesef ,futbolcuların beyinlerine yerleştirmek gerek. koşacaksın mücadele edeceksinki sonuç kendiliğinden belli ola .maçtan önce sahanın ortasında toplan galibiyet yemini et sonuç hüsran.böyle savaşa gidilmez kılıcını kuşan bu maçı alacağım de yürekten inan bak nasıl başarı geliyor.[/B]

davulcu 04.03.2010 14:48

allahın izniyle bu maçı kazanacağız

Rallim58 04.03.2010 14:57

[B]Telafisi mümkün olmayan müsabakalardır. Evimizde, yapacağımız karşılaşmalardaki 3 puanları toplamalıyız.

Şavaşacakmısın, vuracakmısın, kıracakmısın bilemeyiz ama; bildiğimiz tek şey, 4 Eylüldeki tüm karşılaşmalardan 3 puanları mutlaka almanızdır.[/B]

shang 04.03.2010 15:02

bi kerede bizi şaşırtsın utandırsınlar ama hiç sanmıyorum keşke 1.0 yenebilesek

cşkn 04.03.2010 15:02

ewet hocam puan kaybına tahammülümüz yok lımıtınız doldu artık----bu saatten sonra iyi futbol degil puan lazım sadece puan istiyoruz----sadece puan ALLAH yardımcınız olsun:mad:(CŞKN):mad:

ekingölü 04.03.2010 15:48

Dualarımız Sivassporla,İnşallah yeneceğiz.

yigido yakup 04.03.2010 16:02

Sahada savas olur olmayada savasta bir general digerleri asker olur ama bizim oyuncularin masallah yarisi emeklligi gelmis generallar gibi.

Sende uzatmalari oynayan cumhurbaskani gibi hicbiseye karismadan böyle mac öncesinde insanlari acaba bu mac olurmu diye düsündürüyon mactan sonrada rakibi övüyon rakibin gizli kahramini tespit bile yapiyon hepsi bu kadar baska bisey yok.

Hocam ben senin aciklamarina artik inanmiyorum su son zamanlarda cikartdigin takimdanda umutlu olamiyorum

insallah yanilan ben olurum benim gibi milyonlarca futbolseveri yaniltir hatta utandirirsiniz

Arka arkaya söyle 2 mac arkamiza yaslanip rahat bir mac kazanalim daha bisey istemiyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24.