SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   ANTALYAYA GİDİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28731)

RECEP_YÜKSEL 04.03.2010 20:52

ANTALYAYA GİDİYORUZ

[COLOR="Navy"][B]Evet arkadaşlar bu hafta ki sonuca bakmaksızın Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz İstanbuldan gelmek isteyenler ve destek vermek isteyenler bilginiz olsun,

İyi günde herkez gelir Kötü günde kimler var göreceğiz?[/B][/COLOR]

emre41 04.03.2010 21:15

Cevap: SİVASSPOR'UMUZU DESTEKLEMEYE ANTALYAYA GİDE

Recep abi. Bursa'dan geçiyor musunuz Antalya'ya giderken? Yol ve bilet ne kadar olur tahmini. Hatırladıysan geçen sene konya'ya gitmiştik, kocaeli'den emre.

07reis58 04.03.2010 21:26

[B]maç pazar saat 14.00 bilet büyük ihtimal 10 tl. bu maça antalyadaki tüm sivaslıları ve sizleri bekliyoruz...[/B]

özgühertaş 05.03.2010 07:54

benim bi önerim olacak.antalya deplasmanına istanbuldan otobüs kaldırmak için bi yardım kampanyası düzenliyelim.yardım eden kişi veya kurumların reklamını ve ne kadar yardımda bulundugunu burdan ve diğer sitelerden yiğidolara lanse edelim.hem böylece insanları maddi destek olmaya teşvik etmiş oluruz eminimki bir çok firma ve şahıs gereken destegi gösterecektir.belki böylece bir otobüsü bile geçer sonuçta bazı fırmalar ve sahıslar yardım ederse hem maliyet düşer hemde bazı abilerimiz sıkıntıya düşmez.maliyet düşük olunca yada genç kardeşlerimizden para alınmazsa böylece sayıda artar.ama burda önemli olan kim kaç kuruş yardım ediyorsa onu burdan kuruşu kuruşuna belirtmeliyiz.sizlerinde degişik görüşleri ve fikirleri varsa belirtin.belirtinki her fikri değerlendirerek en iyisini ortaya çıkartalım.

emrekocturk58 05.03.2010 07:58

[B]Abi aksilik çıkmazsa gelmeye çalışıcam...[/B]

Salim58 05.03.2010 09:16

[B]Bu zor günlerde takıma olan desteklerini esirgemeyen ve mesafe farketmeksizin takımın yanında olmaya çalışan tüm kardeşlerimi kutlar,şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.[/B]

rsimsek 05.03.2010 10:00

bu taraftar daha ne yapsın anlamıyorum.heryerde takımını destekliyor yanlız bırakmıyor...peki futbolcular..?

davulcu 05.03.2010 10:08

helal olsun recep abi..........+58

bgürsoy 05.03.2010 11:45

Sivas'ta Antalya deplasmanına gitme konusunda bir teşebbüs olursa katılmak isterim..

casus84 05.03.2010 14:24

[B]HADİ ARKADAŞLAR ANTALYA'YA GİDİP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM.....
ARTIKTAM DESTEK TAM DESTEK VAKTİ....
BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK.....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01.