![]() |
selam tum sivaslilara ben amerikadan kadir amerikada bulunan tum sivasli hemserilerimle tanismak istiyorum ya neredesiniz ya gardaslar tek kaldim burda hani nerede bu yigodolar gelide tanisalim ya
|
Tanismak isterdim ama ben bugun Turkiye'ye tatile gidiyorum. Gelecek ay geldigimde gorusuruz...
|
[size=2][color=blue][b]ilker istanbula geliyorsan benide haberdar edersin artık.... iki kisimi sadece???[/b][/color][/size]
|
[QUOTE=skywriter]Tanismak isterdim ama ben bugun Turkiye'ye tatile gidiyorum. Gelecek ay geldigimde gorusuruz...[/QUOTE]
[b]Gardaş Sivasa geldinde bize uğramadın helal olsun sana...[/b] |
şişttttt Abd Duyuyormusun...sivas Her Yerde.....gardaslar Sizlere Kucak Dolusu Sevgiler...
|
AMERIKA'daki Yigidolar, Buraya !
Selamlar Amerika'daki yigidolar,
Herkes nerede bulundugunu, ne is yaptigini ve Sivas'la olan alakasini yazarsa birbirimizi daha iyi tanimis oluruz ve firsatlar olusturarak bulusmalar gerceklestirebiliriz. Kendimle baslayayim: New Jersey/Piscataway'de yasiyorum. Rutgers Universitesi'nde ekonomi doktorasi 3. siniftayim. Ailem halen Sivas'ta ikamet etmekte. Firsati olan arkadaslarla birlikte Sivasspor'un Fenerbahce ya da Besiktas'la olan macini tv'den birlikte izlemeyi teklif ediyorum. Yakin olan arkadaslar mesaja cevap yazarlarsa sevinirim. Ilker |
SLM KARDESIM
NEW YORK ---USA
SIVAS--- KANGALLIYIM Turkiyede muhtelif yerlerde Muftuluk gorevlerinde bulundum,simdi ise New York merkezde Diyanet Isleri baskanligina bagli ,Turk Islam Kultur Merkezinde Din Gorevlisi olarak gorev yapmaktayim Vatan sevgisi imandandir... Turkiye hasreti ve Sevgisi Damarlarimin butun hucrelerinde her gun yenilenmekte ve Kucuk yasta ayrildigim Sivasim in sevgisi ise tarif edilemeyecek boyuttadir, Amerikadan Tum Turkiye ye hassaten sivas a selamlar ve sivasspor a basarilar diliyorum.... New York |
Hosgeldin Sabri abi. Mesajin icin tesekkurler. Gerekli bilgilerini aldim, insallah guzel programlarda gorusebilmek uzere,
(Cevdet bey, Erdogan bey, sizler de buraya birseyler yazabilirsiniz..) |
[B][COLOR=GREEN][FONT="Courier New"]BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DENİZ AŞIRI ÜLKELERDEDE KENDİNİ GÖSTERİYOR...HELAL OLSUN YİĞİDOLARA...[/FONT][/COLOR][/B]
|
California'dan selamlar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:15. |