SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol Federasyon (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=29)
-   -   TFF, Diyarbakırspor- Bursaspor kararını açıkladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28812)

zaralı19 16.03.2010 16:14

TFF, Diyarbakırspor- Bursaspor kararını açıkladı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de olaylar nedeniyle yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında Diyarbakırspor'un hükmen (3-0) mağlup sayılmasına karar verdi.

Futbol Federasyonu Yetkili Lütfi Arıboğan, "Diyarbakırspor'un hükmen mağlubiyetine, Bursaspor'un 3-0 kazandığı kararını verdik" diye konuştu.

GokhanTurna 16.03.2010 16:16

Cevap: TFF, Diyarbakırspor- Bursaspor kararını aç

Haklı kararı verdiler tebrik ederim. Küme düşsünler diye demiyorum ama iki maçtada yenik sayılması gerekiyor. Bunu Trabzonlularda yaşamıştı farklı bi karar çıkması düşündürücü olur

zaralı19 16.03.2010 16:16

[B]istanbul maçıda inşallah böyle karar alırlar[/B]

GuVeN 16.03.2010 16:19

[QUOTE=GokhanTurna;617718]Haklı kararı verdiler tebrik ederim. Küme düşsünler diye demiyorum ama iki maçtada yenik sayılması gerekiyor. Bunu Trabzonlularda yaşamıştı farklı bi karar çıkması düşündürücü olur[/QUOTE]

Konuşmak için erken Gökhanım,önce İst.Belediye maçıyla ilgili aynı kararın alınmasını beklemek lazım,bence o maçla ilgili veremeyecekler bu kararı!!!
Daha doğrusu vermek zorundalar ama yinede veremeyecekler..

Kokomo 16.03.2010 16:26

Umarım Cuma günü İstanbul BB maçı içinde aynı dogru kararı verirler !

Çünkü tüm Türkiye el ele verdi, Diyarbakır düşmesin diye !

Sivas'ın ne kadar sahipsiz oldugunu bir kez daha görüyor kerkes !

TFF yönetimine sesleniyorum (Duyarlarsa), Cuma günü lütfen doğrudan ve ahlaktan yana olun ! Gereğini yapın !

Salim58 16.03.2010 16:26

[B]böyle olması gerekiyordu ve oldu ikinci maç daha önemli cuma günü verilecek karara bakalım nasıl ve ne şekilde olacak.

futbola siyasette karıştı herkes açıklama yapıyor D.Bakır kalsın diye.:)[/B]

tavatir 16.03.2010 16:28

[B]Açık açık söylüyorum burada alınan karar neyse İst. Bld maçı için de aynı kararın alınması hukuk için şarttır.

Her iki maçta da karşılaşmanın hakemleri müsabakaları aynı gerekçeyle tamamlayamamıştır. Yani bu maçta verilen karar o maç için verilemezse hukuk kaosu çıkar ortaya bence. [/B]

muhendis58 16.03.2010 16:31

geçen sene trabzon seyircisi sahaya girmesi nedeni ile 3-0 hükmen yenik sayıldı trabzon bunu emsal alarak mutlaka İBB maçınında hukmen olması gerekıyor olmazsa federasyonda siyasette zan altında kalır...

Metal Gear 16.03.2010 16:35

iki maçında tamamlanamama sebebi güvenlik olmayışıdır.Aynı sebepten,aynı sonuç çıkmalı!

stain 16.03.2010 17:04

eğer bu maçın aynı kararı verilmez ise ve diyarbakır bir sezonda aynı şeyi 2 kez yapmış olmasından dolayı ligden düşürülmez ise

sivasspor diyara tercih edilir ve ligden düşerse kürt açılımı kurbanı olursa

seçim yaklaşıyor ve yazın sivasta miting yapılacak ise sayın tayyip erdoğanın çıkıp bu halktan oy istemeye yüzü olacağını sanmıyorum ve ozaman yüzüne tükürmemiz lazım

ancak biz yiğido olduğumuz için bize tükürmek yakışmaz ve sonuç olarak AKP ye hezimet yaşatılmalıdır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41.