![]() |
Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
[CENTER][IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qx_bursa_sivasdestek01.jpg[/IMG][/CENTER]
[B] Lider Bursaspor, 22 Mart Pazartesi akşamı Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Manisaspor maçının ardından Ertuğrul Sağlam'ın izin verdiği yeşil-beyazlı futbolcular, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Ülkelerine giden Ivankov, Kirita ve Ergiç, antrenmanda yer almadı. Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre görüştü. Antrenmana yaklaşık 5 dakika geç katılan Ozan İpek, teknik heyet ve futbolcuların alkışlarıyla sahaya geldi. Oldukça neşeli oldukları gözlenen yeşil beyazlı futbolcular, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Bu arada, Bursa Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Dinçyılmaz ve dernek üyeleri, antrenman öncesi Ertuğrul Sağlam ve futbolculara başarı dileyip baklava ikram etti. Dinçyılmaz, Ertuğrul Sağlam'a, ''Bizim geçen sene yapamadığımızı inşallah bu sezon siz başaracaksınız. Bütün Sivaslılar yanınızda. Sivasspor camiası, taraftarları ve bütün Sivas halkı sizden şampiyonluk bekliyor'' dedi. Bursa Sivaslılar Derneği üyeleri de antrenmanı, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan. Sivaslılar sizinle gurur duyuyor'' yazılı pankartla izledi. Zafer Mahallesi'nden bir grup taraftar ise Ertuğrul Sağlam'a kendilerinin dokuduğu yeşil-beyaz renklerde halı hediye etti. [/B] |
Cevap: Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
[B]Yiğidoluk Yiğitlik işte böyle birşey.Helal olsun.[/B]
|
inşallah başaracaklar şampiyon olmayı
|
Tabi SİVASSPORLULARA da bu yakışır.Ancak bu sene şampiyon Anadoludan derken Bursanın ne kadar Anadolu olduğu tartışılır.Ekonomik,politik,nüfus büyüklüğü bakımından İst. pek farkı olmayan Bursanın pek de Anadolu sayılamayacağı kanaatindeyim.Ama İst. hegemonyasının kırılması bakımından olumludur.
|
[QUOTE=şarkışla 58;618059]Tabi SİVASSPORLULARA da bu yakışır.Ancak bu sene şampiyon Anadoludan derken Bursanın ne kadar Anadolu olduğu tartışılır.Ekonomik,politik,nüfus büyüklüğü bakımından İst. pek farkı olmayan Bursanın pek de Anadolu sayılamayacağı kanaatindeyim.Ama İst. hegemonyasının kırılması bakımından olumludur.[/QUOTE]
Kesinlikle katılmıyorum size....A dan Z ye kadar KATILMIYORUM.. İnşallah bizim başaramadığımızı onlar bu sene başaracaklar. Önlerinde bizim gibi bir örnek varken camiasıyla hocasıyla bu şampiyonluğa kenetlendıler.Ne oldum delısı olmadan,sessız sessız geldıler buralara,tek kelımeyle helal olsun Bursaspor'a.. |
bursa gecenyil bizden destegini esirgememisti simdi sira bizde..
|
bizim bursaya destek verecek durumumuz mu kaldı biz kendi halimize bakalım
|
Gümbür gümbür oynuyorlar,futbol zevki yaşatıyorlar.Bjk yine geçen seneki gibi sinsi sinsi yukarı tırmanıyor ama Bursa buna izin vermeyecektir.
|
Ben anlamıyorum ''ben şampiyon olamıyorum o zaman bu olsun'' laflarını.
veya başka bir takıma destek vermeyi. Anadolu birliği felan hikaye arkadaşlar bunun farkında değilmisiniz. Herkez kendi kuyruğundan asılıyor.Herkez kendi işiyle meşgul. Bursa şampiyon olunca örneğin sivasın eline ne geçecek bunu çok merak ediyorum.Bu sorunun cvb ını bilen varsa gerçekten açıklasın. Bunun cevabı bizans yıkıldı bir daha yıkılacaksa boşuna yazmayın bu sadece aşırı fantastik hayaldir. Bursanın şampiyon olmasından etkilecekler yine ist. takımlarıdır. Olumsuz değil tam aksine olumlu etkileneceklerdir.Çünkü bu takımların kötü olmasındaki en büyük sebep kötü transfer politikasını değiştireceklerdir. Bu da daha az paralara daha mantıklı trasferler sonuçta da daha başarılı mücadeleci ist. takımları demektir. Sivası, trabzonu, eskişehiri gerçekten tutan biri için bursanın yapacağı umrunda olmamalı bence.Herkez bunu günü gelince anlayacaktır. |
[QUOTE=GuVeN;618067]Kesinlikle katılmıyorum size....A dan Z ye kadar KATILMIYORUM..
İnşallah bizim başaramadığımızı onlar bu sene başaracaklar. Önlerinde bizim gibi bir örnek varken camiasıyla hocasıyla bu şampiyonluğa kenetlendıler.Ne oldum delısı olmadan,sessız sessız geldıler buralara,tek kelımeyle helal olsun Bursaspor'a..[/QUOTE] Ben sanki Bursanın şampiyon olmaması gerektiğini mi yazdım acaba.Sadece maddi açıdan ve İst. yakınlık bakımından Anadolu sayılamayacağını yazdım.Benim için zaten SİVASSPORUN şampiyonluğu dışındaki şampiyonluklar hiç de önemli değil. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53. |