SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Diyarbakır'a İBB maçı cezası belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28835)

58_babacan_58 18.03.2010 22:04

Diyarbakır'a İBB maçı cezası belli oldu

[B]Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 14 Mart'ta oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, Diyarbakırspor'a 3 resmi maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası uyguladı.

Diyarbakırspor Kulübü'ne ayrıca 50 bin lira para cezası verildi.

Bu arada, Galatasaray-Ankaragücü lig maçında, taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Ankaragücü de 1 maç seyircisiz oynama ve toplam 85 bin lira para cezası aldı.

Aynı maçta Galatasaray'a da taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırılık nedenleriyle toplam 185 bin lira para cezası verildi.[/B]

Ayrıca sivassporada 5000 tl para cezası....

58_babacan_58 18.03.2010 22:05

Cevap: Diyarbakır'a İBB maçı cezası belli oldu

[B]şimdi bnim anlamadığım bişey var,3 maç ceza ve para cezası vermiş ama maç sonucu nasıl olacak onu anlamadım....?anlayan varsa bilgilendirsin....[/B]

BOUN 18.03.2010 22:09

[QUOTE=58_babacan_58;618306][B]şimdi bnim anlamadığım bişey var,3 maç ceza ve para cezası vermiş ama maç sonucu nasıl olacak onu anlamadım....?anlayan varsa bilgilendirsin....[/B][/QUOTE]

Arkadaşım maç sonucu ile ilgili karar Cuma günü öğleden sonra açıklanacak.

sevda58 18.03.2010 22:11

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]bize niye ceza geldi ki?

galiba bu durumda diyar - ibb maci tekrarlanacak, sadece 3 mac ceza vermisler, ama sonuc ne oldu?[/B][/FONT][/COLOR]

50sekiz 18.03.2010 22:18

[QUOTE=sevda58;618309][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]bize niye ceza geldi ki?

galiba bu durumda diyar - ibb maci tekrarlanacak, sadece 3 mac ceza vermisler, ama sonuc ne oldu?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

SİVASSPOR Kulübünün, 14.03.2010 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. – SİVASSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka sonrasında yapılan basın toplantısına futbolcu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

58MUAMMER58 18.03.2010 22:33

HADİ DİĞER TAKIMLARA VERİLEN CEZALARI ANLADIMDA ,SİVASA VERİLEN CEZANIN NEDENİNİ ANLAMADIM, ANCAK YUUUUUUUH DERİM UTANMASALAR ,GÖZÜNÜZÜN ÜSTÜNDEKİ KAŞ EĞRİ DİYE CEZA VERECEKLER.

oquzh4n58 18.03.2010 22:40

diyarı dusurmucekler gıbı gorunuyo bunlar azar dusmezlerse bu taraftarla

tekdoktiri 18.03.2010 22:57

yazık ülkenin haline vayhalimize ya nediyim nahallere kaldı bu ülke törör felanmış alayının

yukarıyıldızlı 18.03.2010 23:27

bunlar diyarın düşmeyeceğini söylemek için alıştırma....

ercan58.a 18.03.2010 23:33

[B][COLOR="Blue"]federasyondan başka ne beklenir bakalım hükmen yenilgilerinede karar verebileceklermi

ama birde sivassporumuza bakarsak
bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.