![]() |
PFDK'DAN SİVASSPORA CEZA
PFDK 18.03.2010 TARİHLİ TOPLANTISINDA VERDİĞİ KARARLARDAN:
[COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]8- SİVASSPOR Kulübünün, 14.03.2010 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. - SİVASSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka sonrasında yapılan basın toplantısına futbolcu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,[/COLOR][/COLOR][/COLOR] Yönetim taraftarı antremana almamayla uğraşacağına futbolcuları röportaja çıkarsın....Gücü kime yetiyor belli...... |
Cevap: PFDK'DAN SİVASSPORA CEZA
Basın karşısına çıkma, antrenmanları taraftara kapat, basına dahi kapat... Eeee, bunun sonu nereye varacak? Oldu olacak artık maçlara da çıkmasınlar, zaten çıksak da garanti 3 yiyoruz, bazen daha fazla oluyor, hiç olmazsa kaç yiyeceğimiz garanti olur, bizim de içimiz rahat olur, kovaya dönme gibi bir kaygımız olmaz! Vay be vayyyy! Ne günlere düştük!
|
yüzleri yoktur röportaja çıkmaya bu kadar durumdan sonra !!
|
[B][COLOR="Blue"]bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B] |
[B]bundan sonraki maclara a2 takimiyla ciksak bence maclarin cogunu kurtarirlar[/B]
|
yüzleri yoktur röportaja çıkmaya bu kadar durumdan sonra !!
|
bizi duruma düşürenlere yazıklar olsun
|
[B]cezayı hakettiysen ödemeyide yapacaksın.[/B]
[B]bir zamanlar istasyon caddesinde el sallayarak gezen futbolcular şimdi artık tesislerin camlarından bile el sallayamaz duruma gelmişler.:)[/B] |
taraftarla iç içe olunacağına taraftardan kaçılıyor umarım taraftarda sizden kaçmaz artık...
|
[B]Takımı bu hale getirenlere, selam olsun....![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |