![]() |
Peki yeni Hocamız kim olmalı?
Bir devir daha kapandı. Yeni hocamız kim olmalı. Hikmet hoca tarzında bir hoca gelmeli.
|
Cevap: Peki yeni Hocamız kim olmalı?
Ziya Doğan........................
|
kim olursa olsun türkiyeli ligini ve sivasspor u yakindan taniyan bizim insan tarzimiza uygun hirsli mücadeleci futbolu 90 dakiak boyunca saha kenarinda oynayan yasayan hoca gerekli.
|
aldığım duyumları söyleyeyim hikmet karamanla anlaşılmış.
|
Kim boşta,kim bu enkazı devralır?Devralırsa ve takım ligden düşmezse kahraman olur.Varmı adam gibi adam şu an aklıma gelmiyor doğrusu.
|
smdi burda cıkar bazı arkadaslar ziya dogan hikmet karaman vs.. dler bu hocalarla bizbir yere gelemeyiz dibe vururz benm dusuncem sonucta bu hocalar hep asansor tkaımları calıstırmıstır...
|
Yönetim yine durup durup pek gündemde olmayan,pek ismine aşina olmadığımız hoca bulmasın.İnşallah Türkiye şartlarını çok iyi bilen,Sivasspora uzun yıllar faydalı biri gelir,kısa vadede herhalde türkiyede ki boş süper lig hocalarından biri gelir gibi duruyor.
|
bu ligi tanıyan biri olmalı. Bu girdaptam hikmet hoca veya yılmaz hoca çıkarır.Yılmaz hoca olmayacağına göre Hikmet hoca olmalı
|
[QUOTE=ekonomist;619394]Yönetim yine durup durup pek gündemde olmayan,pek ismine aşina olmadığımız hoca bulmasın.İnşallah Türkiye şartlarını çok iyi bilen,Sivasspora uzun yıllar faydalı biri gelir,kısa vadede herhalde türkiyede ki boş süper lig hocalarından biri gelir gibi duruyor.[/QUOTE]
tek boyle dusunen ben degilim sanırım ama oyle gibi duruyor |
Aklıma hiç isim gelmiyor,konuşulan isimler ise Türkiye'deki her takımı gezmiş adamlar,ne derece faydalı olurlar tartışılır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |