![]() |
Yeni teknik patron kim olmalı?
Sivasspor'umuzu bu kaos dolu, kahır dolu, umutsuzluk dolu durumdan hangi hoca kurtarır? Bize o heyecanı, o hırsı, o ruhu kim kazandırır?
AYK |
Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?
Ben ısrarla ZİYA DOĞAN diyorum...
AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;619562]Sivasspor'umuzu bu kaos dolu, kahır dolu, umutsuzluk dolu durumdan hangi hoca kurtarır? Bize o heyecanı, o hırsı, o ruhu kim kazandırır?
AYK[/QUOTE] Bülent Hocayla bu yıl kesşimez yollar...Rıza Hoca en iyisi ama Es-Esi buralara getirmek için bu kadar çaba vermişken bırakıp gelmesi imkansız.Diğer hocalar düşen takımlara son çare diye diğer takımlarcada hep denenmiş hocalar.İsmail Kartal Bank Asyada işimize yarar. Bana kalırsa içimizden biri İlyas Hoca bu futbolculara o hırsı tekrar verebilir. Olmazsada Mesut Bakkal.. |
Bir ara hatırlarsanız bir slogan vardı ADAM GİBİ ADAM ZİYA DOĞAN aynen katılıyorum
|
bir kişiyi unutmuşsunuz Abdullah Avcı; ancak aldığım duyumlar doğru ise Hikmet Karaman ile anşlaşılmış. bu saatten sonra gelecek adamın işi zor ama inş. bizi kurtaracak birisi gelir.
|
Ya Ziya Doğan yada İsmail Kartal.
Karaman zaten kötü oynatiyor diye kovulmadımı ankaragüründen? bizde o herifin ne işi olabilrki? |
sezon basinda 40 puan alalim yeter diyen ( yani dusunceleri ligde kalmak olan ) bu yonetim ne yazikki gaflet dalalet hatta hiyanet icindedirler ..cocugunun rizkini mac biletine veren cefakar vefakar ss lu yigidolar ne yazikki bu gercegi gormek istemediler her macda oldugu gibi stada kostular ama sonuc yine husran ...ligin basinda butun sucu bulent hoca ustlendi zaten baska biseyde yapamazdi yonetimin bu beceriksizligini bir sekilde kapatmak zorundaydi..sonucda istifa etti ..ama ne degisdi!!!mecnun baskanin radikal degisiklikler yapmasi gerkiyor takim daki oynayanlara bakiyosun ruhsuz isteksiz saha icinde yuruyorlar resmen..hal boyle iken sahaya cikip hocami mucadele edecek arkadaslar???bulent hoca gibi takimi iyi motive eden bir kisi takimi kosturamamisken muhsin hocami kosturacak???sapkamizi onumuze koyup konusmamiz gerek!!! bu saatten sonra takimi tek kurtaracak isiM ISMAIL KARTAL dir...oda olmadi zaten bu takimi trt de yorumculuk yapan zeki col abimizde rahatlikla bank asyaya dusurur masraf yapipda hoca getirmesinler... ayhan isik...
|
Bu takıma bu saatten sonra hırslı bir hoca lazım.Onun için de hikmet karaman diyorum...
|
Cevap: Peki yeni Hocamız kim olmalı?
yeni hocamız süper ligde ki bütün takımları çalıştırmış ve hiçbirinde düzgün bi istikrar yakalayamamış (hikmet karaman, samet aybaba, ziya doğan vb.) hocalardan olacaksa hiç olmasın. illa Türk antrenör gelecekse takımın basına bu hakan şükür gibi bi isim olabilir, yabancı antrenörlerden de olympiakos un eski hocası Temuri Ketsbaia gibi bi isim olabilir
|
bu şehir hani şampiyonlar ligine gidince afalladı ya yönetim de afallamış.. bu lig sandığınız kadar basit değil sevgili yönetim.. hafife almaya gelmıyor indiriyolar tokadı !!
ismail hoca yı istiyorum şahsen su adaylar arasından tek o var umutla baktığım.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:53. |