![]() |
TSL/Sivasspor - Galatasaray
[CENTER][IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Sivasspor.png[/IMG] _ [IMG]http://www.sppor.com/img/logos/galatasaray.png[/IMG][/CENTER]
Yeni hocamızla Antep deplasmanında iyi bir başlangıç yapan Sivassporumuz kendi sahasında Galatasarayı ağırlıyor. Göze hoş gelen futbol oynanması ve Sivasımızın kazanması dileğiyle. [B][COLOR="Red"]Yiğido[/COLOR][/B] [B]Asla Pes ETMEZ![/B] [B]Stat:[/B] Sivas 4 Eylül Stadyumu [B]Tarih:[/B] 05.04.2010 [B]Yayın:[/B] Lig Tv [B]Saat:[/B] 20.00 [B]Bilet Fiyatı:[/B] Kale arkaları 10 TL, Maraton 20, VİP 25 TL ve Misafir takım 15 TL [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar:[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] İbrahim Şahin,Aubey ve Keita(Durumları belirsiz) [B]Galatasaray:[/B] Milan Baros,Kewell ve Caner [B][COLOR="blue"]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/COLOR][/B] 2005/2006 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2005/2006 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 0 Galatasaray 2006/2007 TSL Galatasaray 3 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Galatasaray 2007/2008 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL [B]Sivasspor[/B] 3 - 5 Galatasaray 2008/2009 TSL [B]Sivasspor[/B] 2 - 0 Galatasaray 2008/2009 TÜK Galatasaray 1 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TÜK [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Galatasaray 2008/2009 TSL Galatasaray 2 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2009/2010 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] [COLOR="blue"][B]Kalan Maçlarımız:[/B][/COLOR] Kayserispor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaraspor Beşiktaş - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Kasımpaşa Eskişehirspor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaragücü |
Cevap: TSL/Sivasspor - Galatasaray
[B]5,nisan pazartesi akşamı inşallah bir galibiyet alırız ve güzel günlere döneriz.en kötü ihtimal beraberlik olsun diyorum.[/B]
|
[B]Rakip Galatasaray diye korkmamak lazım. Ölümüne oynayalım sanki son maçmış gibi.
Taraftarımız da şovunu yapsın tezahüratını yapsın. Ama sakın milyonların önünde küfürlü tezahürat v.b. yapmayalım. Şu imajımızı da düzeltelim. Her sitede Sivas taraftarını başkalarıyla tartışırken görüyorum. Bunlar bize güç kazandırmaz kaybettirir. Eski oyuncumuz SERVET'e özel ilgiyi de unutmayalım. [/B] |
son dakikada aldığımız 1 puan bu hafta inşallah galatasaray önünde puan ya puanlara dönüşür,gs yenilmeyecek takım değil,büyük bir motivasyon,sanki son maçımız gibi çıkarsak ve taraftar desteğiyle inşallah puanlar alırız,1 0 olsun bizim olsun.
|
büyük ihtimal yenilecez yada en iyi beraberlik.................
|
bizim takım yener diyorum bence galatayı birkezdaha şampiyonluktan edeceğiz göreyim sizi yiğidolar
|
Kritik maç yenersek güzel bir hava yakalarız ligde kalma yolunda,motivesi farklı olacaktır ve ben yeneceğimizi düşünüyorum 2-1.
|
en iyi zamanımızda evimizde bize 5 atan takımdan kaçtane atmasını beklemek lazım???
|
[B][COLOR="Red"]MÜCADELE EDİP YENİLMEK BAŞKA,MÜCADELE ETMEDEN YENİLMEK BAŞKA...AMA BİZ VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYUP KENETLENİP MAÇI ALMALIYIZ EVİMİZDE BÜYÜK KÜÇÜK MAÇ DEMEDEN KAZANMAMIZ LAZIM....[/COLOR][/B]
|
ŞAmpiyonluk yolunda İLeRLeyen GALaTaSaRay karŞısındA puan AlaMAYız ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |