![]() |
Sporaktif Özel bu akşam 21.00 de
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sporaktif.JPG[/IMG]
Tv58’in en çok izlenilen ve beğenilen programı “Sporaktif “ özel olarak bugün yayın yapacak. TV58 Spor Müdürü Mustafa Ateş’in yönetiminde hazırlanarak sunulacak olan programa, Hürdoğan Gazetesi Spor Müdürü Abdullah Yiğit, Sivasspor eski takım kaptanı İsmail Mut yorumlarıyla katılacak. “SPORAKTİF ÖZEL”DE BU AKŞAM NELER VAR' Sivasspor-Galatasaray maçının perde arkası. Maç sonrası yaşananlar… Sivasspor için hayati önem taşıyan Kayserispor maçına Kırmızı-Beyazlı camianın bakışı. Kayserispor-Sivasspor maçı için yapılacak taraftar organizeleri… Kalan 6 hafta ile ilgili taraftar görüşleri, canlı telefon bağlantıları “SPORKATİF ÖZEL”’ 8 Nisan Perşembe Saat:21.00’de |
Cevap: Sporaktif Özel bu akşam 21.00 de
çok iyi bir program, her pazartesi izliyoruz, bu aksamda izleriz insallah.
|
çok sevdiğim bir program. kaçırmamaya çalışıyorum bu programı.
|
[B]Mustafa Ateş kardeşimizle geçtiğimiz pazar Ankara'da ayak üstü Sivasspor hakkında biraz konuştuk. bu günlerde Sivasspor'un daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu, bu konuda destek çağrıları yapmasını rica ettim, sağolsun anlayışla karşıladı bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi...
severek takip ettiğim bi program bu akşamda kaçırmayacağım.[/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;624287][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sporaktif.JPG[/IMG]
Tv58’in en çok izlenilen ve beğenilen programı “Sporaktif “ özel olarak bugün yayın yapacak. TV58 Spor Müdürü Mustafa Ateş’in yönetiminde hazırlanarak sunulacak olan programa, Hürdoğan Gazetesi Spor Müdürü ABDULLAH Yiğit, Sivasspor eski takım kaptanı İsmail Mut yorumlarıyla katılacak. “SPORAKTİF ÖZEL”DE BU AKŞAM NELER VAR' Sivasspor-Galatasaray maçının perde arkası. Maç sonrası yaşananlar… Sivasspor için hayati önem taşıyan Kayserispor maçına Kırmızı-Beyazlı camianın bakışı. Kayserispor-Sivasspor maçı için yapılacak taraftar organizeleri… Kalan 6 hafta ile ilgili taraftar görüşleri, canlı telefon bağlantıları “SPORKATİF ÖZEL”’ 8 Nisan Perşembe Saat:21.00’de[/QUOTE] Yayın sırasında e-mail adresinide verirlerse bizde katılmış oluruz telefonla biraz zor oluyor e-mail daha rahat ulaşılıyor |
Benim yiğen CN çocuk kanalını izliyor. Ayakta olmassa ve eğer uyuyor olursa izlerim.
|
maalesef seyredemiyecem yarına 2 tane yazılım var:mad:
|
Sn Mustafa ATEŞ büyük zevkle izliyorum sizleri taraftarlardan gelen mesajları iletileri okumasanızda konuklarınızla konuşsanız tartışsanız daha güzel olur. Gelen mesaj ve iletileride ekranda alt yazıyla verseniz çok daha güzel olur purogramınız
|
[B]Mustafa Ateş'i ve Eski kaptanımızı izlemek büyük keyif ama aynı şeyleri Abdullah Yiğit için söyleyemeyeceğim.Keşke yorumlarında biraz daha objektif olabilse... [/B]
|
BU PROGRAMI KAÇIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM,SEVİLEN PROGRAM ,ANCAK BAZI EKSİKLER VAR,MESELA İSMAİL MUT ,İYİ İNSAN SİVAS SEVDALISI,ANCAK KONUŞMALARINI ANLAYAMIYORUM,NAİL SERTAKAN DAHA İYİ ,TAM SİVASLI GİBİ YORUM YAPIYORDU,BİDE KAÇTANE MESAJ GÖNDERDİMSE YAYINLANMADI ,HEPSİNİ OKUSALAR ,PROĞRAM BİTER,MÜMKÜNSE MESAJLAR ALTYAZI İLE YAYINLANIRSA ,HEM HERKES ÇOK KATILIR ,DAHA ÇOK TARAFTARIN FİKRİ ,YORUMLARI ALINMIŞ OLUR,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:17. |