![]() |
Hayrettin idmana çıktı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/hayrettinyer.jpg[/IMG]
Galatasaray karşılaşmasında Keita ile girdiği mücadele sonrasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hayrettin Yerlikaya takımla birlikte çalışmalara başladı. Sivasspor'un dünkü antrenmanına katılan Hayrettin Yerlikaya'nın neşeli ve hırslı olduğu görüldü. 3 günlük dinlenmenin ardından yeniden takımdaki yerini alarak çalışmalara başlayan Hayrettin takım arkadaşlarını da sevindirdi. Yerlikaya antrenmanda yaptığı esprilerle ilgi odağı oldu. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Hayrettin idmana çıktı
[B]Hadi gözümüz aydın iyi çalışmalar Hayrettin.
Kayseriye karşı oynarsın artık...[/B] |
Bu haber cok güzel. Hayrettin su anda en formda oyunculardan biri insallah kayserispor karsisinda forma giyer.
|
OHHHHHH ICIM RAHATLADI:D:D:D:D
|
[B]Hayrettin ne kadarda saha içinde hatalar yapsada bazan ondan beklemediğimiz oyunlar sergilesede o bizim içimizden birisi... Öz be Öz 58... Onun o halini görünce çok etkilendim. Şimdi dimdik ayakta ve oynayacak inşallah. Onu çok seviyoruz. Geçmiş olsun Hayro...[/B]
|
hayrettin yere düştüğü zaman sanki kardeşime bişey olmuş gibi üzüldüm yemin ederim.Allah'tan bişey olmadı tekrar geçmiş olsun hayrettin
son dakikada attığımız o gol varya sanki şampiyon olmuş gibi sevindim gözlerim yaşardı az kalsın utanmasam ağlıyacaktım |
asiri motivasyondan midir canla basla mücadeledenmidir hayrettin sakatlanabilecegi pozisyonlara cok giriyor takimi kurtarmak icin. senin sagligin daha önemli hayro büyük gecmis olsun
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allaha şükür birşey olmadı Hayrettinimize...Tekrar geçmiş olsun Hayrettin.Bu haber beni mutlu etti.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
GECMIS OLSUN HAYRETTIN GARDAS
BIZI COK KORKUTTUN BIDAHA OLMASIN ÖPÜLDÜN KARDES |
hayrettin tekrar gecmis olsun kocum allah boyle seyleri birdaha gostermez insallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53. |