![]() |
sadece SİVASSPOR konuşulsun
[B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu. ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum benim bütün üyelerden isteğim olacak bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B] |
Haklısın serkan gardaş ya o değil ondan sonra olay tartışmaya dökülüyor tatsızlık cıkıyor sözlü sataşmalar başlıyor gir x takımının tutugun siteye orada ne yazıyosan yaz.gecenlerde şahit oldum yok siz şu takıma bu takıma gareziniz var falan yani.Tamam yazıyorlarsada üslubuna göre yazsınlar.
Bu arada dip not düşüyorum sitenin oldugunu fark ettiğim gün üye oldum zaten.Yani benim 1lige cıkmış veya 2.ligde olsada ben üye olurdum ama işte gec fark ettik gerci epey oldu üyeliğimiz. Saygılar serkan gardaş bu arada adaşız.:) |
[B]eyw.gardaş
bende 1984 doğumluyum söylediklerim dikkate alınsın[/B] |
Temennimiz o yönde saygılar.
|
[QUOTE=serkan20m][B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu. ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum benim bütün üyelerden isteğim olacak bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE] EVET ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM BENCE O ŞEKİLDE AÇILAN TOPICLER KAPATILSIN VE O ZAMAN KONUDA FAZLA UZAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
[QUOTE=serkan20m][B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu. ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum benim bütün üyelerden isteğim olacak bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Haklısın kardeş.Zaten başka takımı tutanlar tuttuğu takımın sitesine girebilir ama bize karışmasın ve bu siteye girmesin.[/FONT][/COLOR] |
[B]anlayışınıza teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi düşünenlerin sayısı çoğalır inşallah[/B]
|
[B][COLOR="Red"]serkan abi bende katılıyorum..bosuna gergınlıkler cıkıyor ortam gerılıyor kardes kardesı kırıyor..ayrıcana sivasspor ıkıncı planda kalıyor.. BENDE YAZNLIZ SIVAS KONUSULSUN DIYORUM :)[/COLOR][/B]
|
[B]ewt gardaşlar bundan sonra sivasspor ön planda olsun ve sadece sivasspor konuşulsun[/B]
|
[B]SERKAN'A KATILIYORUM ...BİRDE BEN CHATTEN BAHSETMEK İSTİYORUM..CHAT SAYFASI ZURNA KANALINI GEÇTİ...ARTIK SAYGI DENEN BİR ŞEY KALMADI..ÖNCEDEN SPORDAN KONUŞURDUK ARTIK İŞ SPOR'U AŞTI..:([/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40. |