SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   sadece SİVASSPOR konuşulsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2903)

1967 dernek serkan20 23.10.2005 11:04

sadece SİVASSPOR konuşulsun

[B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum
o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor
bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum
çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum
benim bütün üyelerden isteğim olacak
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B]

1984zalim58 23.10.2005 11:15

Haklısın serkan gardaş ya o değil ondan sonra olay tartışmaya dökülüyor tatsızlık cıkıyor sözlü sataşmalar başlıyor gir x takımının tutugun siteye orada ne yazıyosan yaz.gecenlerde şahit oldum yok siz şu takıma bu takıma gareziniz var falan yani.Tamam yazıyorlarsada üslubuna göre yazsınlar.
Bu arada dip not düşüyorum sitenin oldugunu fark ettiğim gün üye oldum zaten.Yani benim 1lige cıkmış veya 2.ligde olsada ben üye olurdum ama işte gec fark ettik gerci epey oldu üyeliğimiz.
Saygılar serkan gardaş bu arada adaşız.:)

1967 dernek serkan20 23.10.2005 11:24

[B]eyw.gardaş
bende 1984 doğumluyum
söylediklerim dikkate alınsın[/B]

1984zalim58 23.10.2005 11:34

Temennimiz o yönde saygılar.

süper sivas 23.10.2005 11:35

[QUOTE=serkan20m][B]değerli sivaslı arkadaşlar
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]

EVET ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM BENCE O ŞEKİLDE AÇILAN TOPICLER KAPATILSIN VE O ZAMAN KONUDA FAZLA UZAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

casus84 23.10.2005 11:59

[QUOTE=serkan20m][B]değerli sivaslı arkadaşlar
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Haklısın kardeş.Zaten başka takımı tutanlar tuttuğu takımın sitesine girebilir ama bize karışmasın ve bu siteye girmesin.[/FONT][/COLOR]

1967 dernek serkan20 23.10.2005 14:29

[B]anlayışınıza teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi düşünenlerin sayısı çoğalır inşallah[/B]

twity_58 23.10.2005 16:42

[B][COLOR="Red"]serkan abi bende katılıyorum..bosuna gergınlıkler cıkıyor ortam gerılıyor kardes kardesı kırıyor..ayrıcana sivasspor ıkıncı planda kalıyor.. BENDE YAZNLIZ SIVAS KONUSULSUN DIYORUM :)[/COLOR][/B]

1967 dernek serkan20 27.10.2005 14:51

[B]ewt gardaşlar bundan sonra sivasspor ön planda olsun ve sadece sivasspor konuşulsun[/B]

1967_DERNEK_10UR 28.10.2005 00:42

[B]SERKAN'A KATILIYORUM ...BİRDE BEN CHATTEN BAHSETMEK İSTİYORUM..CHAT SAYFASI ZURNA KANALINI GEÇTİ...ARTIK SAYGI DENEN BİR ŞEY KALMADI..ÖNCEDEN SPORDAN KONUŞURDUK ARTIK İŞ SPOR'U AŞTI..:([/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40.