![]() |
Zorlu 3 maç bekliyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Ligde son 5 haftada aldığı 4 beraberlik, 1 galibiyetle (Ankaraspor maçı hükmen) 7 puan toplayan Sivasspor'u, ligde son 3 haftada zorlu 3 maç bekliyor. Son 3 haftaya, 16. sıradaki Diyarbakırspor'un 4 puan önünde 15. sırada giren Sivasspor, Kasımpaşa, Eskişehirspor ve Ankaragücü ile karşılaşacak. Kasımpaşa'yı Sivas'ta konuk edecek olan Sivasspor, Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra evinde oynayacağı Ankaragücü maçıyla sezonu kapatacak. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Sivasspor, iç sahada Eskişehirspor'u 2-1, dış sahada Ankaragücü'nü 3-2 yenerek bu 3 maçlık periyotta 7 puan toplamıştı. Sivasspor, 32. haftadaki Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor. |
Cevap: Zorlu 3 maç bekliyor
kasımpasa macı kolay gibi görünsede zor mac ama ben yenecegimize inanıyorum
|
[B][COLOR="Red"]KASIMPAŞANIN MAÇI BIRAKACAĞINI HİÇ SANMIYORUM,ÇOK İYİ MÜACEDE EDİP BU MAÇLARDAN PUANLAR ÇIKARMAMIZ LAZIM....[/COLOR][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]ksaımpaşanın ligde kalması için 1 puana ihtiyacı var onun için iyi oynayacaklardır inşallah güzel futbolumuzu devam ettirip 3 puanı alarak ligde kalma adına büyük bi adım atmış oluruz[/I][/B][/FONT]
|
biz 3 puani alir diyarda yenillirse bu is biter beyler matematik sel olarak resmi olarak biter hersey bu hafta düsen ücüncü takim diyar ********leri olacak insallah
|
Bu maçlardan en az 5 puan alırız. Yenilgi görmeden son haftalarda ligi bitiririz bana göre.
[B]Kasımpaşa[/B] 3 puan veya 1 puan [B]Eskişehir[/B] 1 puan [B]Ankaragücü[/B] 3 puan |
kasımpaşa ve ankaragücünü evimizde yenersek iyi olur
|
aslında 3 maçta zor maç değil yeterli canla başla mücadele edilsin. beşiktaşa karşı galatasaraya karşı nasıl oynuyorsak diğerlerinide yenmek zor değil. bu futbolculara kalmış bişey. bence 3 maçta zor maç değil.
|
alnımız akıyla bu 3 mactan iyi sonuçlar alacaz takıma ve hocamıza güvenim tam.. ölümüne sivasspor ölümüne sivas ölümüne kırmızı beyaz
[FONT="Comic Sans MS"]58xtanerx09[/FONT] |
[B]kasımpaşa maçından 3 puan alacağımıza eminim beni kuşkulandıran Eskişehirspor maçı ...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42. |