SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Düğüne davet! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29145)

SivasSpor.Com 28.04.2010 19:32

Düğüne davet!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1.mesutbakkal.jpg[/IMG]

Tv 58’de programa katılan Mesut Bakkal, Sivasspor ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kritik bir dönemde Sivasspor’un teklifini kabul eden Mesut Bakkal, “Ben hiçbir takımda bu kadar hızlı ve ani karar vererek çalışma teklifi kabul etmedim. Sivas’ta bir ilki yaşadım. Başka bir takım olsa en az 2-3 gün düşünme süresi isterdim. Sivasspor yönetiminin sıcak ilgisi ve samimiyetine bırakın düşünme süresi hiçbir şart öne sunmadan ‘evet’ dedim. O konuda ne kadar haklı olduğumu da aradan geçen sürede gördüm. Türkiye’nin en güzel, en nezih kulüplerinden birinde çalışıyorum. Tesislerimiz, çalışma şartlarımız ve arkadaşlık ortamımız mükemmel. Özellikle 5 yıldızlı otel konforundaki tesislerimiz için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
[B]
BAŞARILI OLACAĞIMIZI GÖREVE GELİRKEN TAHMİN ETMİŞTİM[/B]
Sivasspor’un 4 haftada çok kritik 4 puan aldığını söyleyen Bakkal, “Ben göreve geldiğimden beri ‘Ligde kalmak’ cümlesini ağzıma almıyorum. Hangi takımda Mehmet Yıldız, Cihan, Kamanan, Sedat, Abdurrahman, Musa var. Benim takımımda ki bütün futbolcu kardeşlerimin kalitesi, kişilikleri tartışılmaz. Başarının geleceğini ben daha göreve başlarken tahmin etmiştim” dedi.

[B]SIRRIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK[/B]
25 kişilik bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Mesut Bakkal, “Bana herkes bu başarının sırrı ne diye soruyor. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Sezon başında Avrupa kupası maçları oynayan bu kadro. Süper Lig’i iki sezondur sallayan bu kadro. Takımda eksik olan savaşma ruhunu kattık. Kendimizi küçük bir orduya benzetiyorum. Futbolcularımıza savaşarak kazanmamız gerektiğini söylüyorum. Onlar da benim bu isteğimi sahada yerine getiriyorlar. 25 futbolcumla beraber deplasmanlara gidiyorum. Kimseyi ayırt etmiyorum. Maçlarımıza bakarsanız, yedekteki hatta saha dışındaki futbolcum bile saha içindeki arkadaşından çok seviniyor ya da üzülüyor. İşte bütün sırrımız bu” diye konuştu.

[B]KRAL'IN TAÇ GİYME ZAMANI GELDİ[/B]
Sivas’ın futbolu seven bir kent olduğunu dile getiren Bakkal, “Hafta sonu Kasımpaşa ile sezonun nerdeyse final niteliği taşıyan bir karşılaşmasını oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı, yiğidoları evli-bekar, genç-yaşlı, çoluk-çocuk herkesi pazar akşamı yapacağımız düğünümüze davet ediyorum. Gelin Kasımpaşa maçını kazanalım. İyi işler yapan birinin işinin sonunda ödüllendirilmesi gerekir. Sivassporlu futbolcular zor dönemde iyi işler yapmıştır. Kralın taç giyme zamanı gelmiştir. Gelin bu başarımızı, krala taç giydirerek ödüllendirelim” diye konuştu.

58_babacan_58 28.04.2010 19:37

Cevap: Düğüne davet!

[B]HAYDİ YİĞİDOLAR BU HAFTA SÜPER LİGİ BİTİRELİM VE GELECEK SEZONU DÜŞÜNELİM ARTIK,BU HAFTA STAD TIKLIM TIKLIM DOLSUN.......[/B]

superglam 28.04.2010 19:50

Ya Hocam ancak b kadar güzel tasvir edlebilir SİVASSPORUMUZUN durumu.. sen bir hariksın seni çok seviyoruz.. Geç bulduk erken kaybetmek istemeyiz en az 4 yıllık sözleşme imzalamız lazım..

yukarıyıldızlı 28.04.2010 19:57

inanıyorum ki taraftarımız bu daveti geri çevirmeyecek ve çarşıyı korna sesleri ile inleteceğiz....artık taraftarımızından bazı şieylerden ders çıkardığını düşünüyorum böyle durumlara bir daha düşmemek için birlik şart biz de bunu anladık....çünkü sivaslının sivaslıdan başka dostu yok

şampiyon71 28.04.2010 20:04

TV58'DE MUSTAFA ATEŞi programında izleidm hocamızı. takdir ediyorum açıklamalarını ve başarılarını .Evet Pazar akşamı düğünümüze sivaslıları bekliyorum.dedi.
BİR ÇOK ÖNEMLİ KONUDA AÇIKLAM YAPTI.KRALA TAÇ GİYDİRELİM.DEDİ.
KRALA TAÇ GİYDİRME ZAMANIIIII

ercan58.a 28.04.2010 20:10

[B][COLOR="Blue"]artık bu maçtada takımımıza sonsuz destek veripte 4 eylülü tezahüratlarımızla yıkmazsak yazıklar olsun bize
herkes stada koşmalı pazar günü stad hınca hınç dolmalı yigidolar[/COLOR][/B]

subasi29 28.04.2010 20:11

bizi bu mutlu gunde yalniz birakmayacak butun yigidolara simsiden sonsuz tesekkurlerimi sunarim hadin

TS58 28.04.2010 20:38

İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN.

İYİ YÖNETENİN İYİ ÇALIŞANI OLUR.

cılgınsivas58 28.04.2010 20:55

seni buraya getiren yönetimden allah razı olsun mesut hocam seni seviyoruz

efendigardaş 28.04.2010 21:31

[B][SIZE="6"]biletlerde zaten ucuz ve final maçı sivasta olan herkesin gitmesi lazım...***[/SIZE][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39.