![]()  | 

Sadri Şenerden Büyük Gaf 

[B][CENTER]Geçen Yıl Bizim Şampiyon Olmamızı Geçmişteki Hadiselerden Çok , Anadoludan Bir Şampiyon Çıkmasını İstememesi İçin İstemeyen Trabzonlular Bursanında Şampiyonluğunu Alenen İstemiyor... 
	Dunki Denizli Maçı Öncesi Olimpiyat Stadından TV8 in Yaptığı Çekimlerde Trabzonsporlu Taraftarların Bursanın Şampiyonluğunu İstemediğini Alenen Beyan Etmeleri TV8 de Faik Çetinerin Bizim Stadyum Programında Yayınlandı... Asıl Şok Sonradan Geldi... Maç Çıkışında Kameraların Çekim Yapmadığını Zanneden Sadri Şener'le Haber Spikerinin Arasında Geçen Diyalog Şöyleydi; [COLOR="red"]Spiker: Başkanım Bu Hafta Fenerbaçe Maçı Var Ne Düşünüyorsunuz? Sadri Şener: Çıkıp Oynucaz , Mağlup Olucaz Gelicez[/COLOR] Şeklinde Olması Futbol Kamuoyunu Şoka Soktu... Yorum Sizlerin Kaynak : 10 Mayıs 2010 TV8 Bizim Stadyum[/CENTER][/B]  | 

Cevap: Sadri Şenerden Büyük Gaf 

simdi ben buna yorum yapsam komik olmazmi ??? 
	 | 

[B]Niye Komik Olsun... 
	Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkmasın Diye Alenen Demeç Veriyor... Eğer Trabzon Fenerbahçeye Karşı Delikanlı Gibi Oynamazsa Vah Takımın Haline.. Hadi Taraftarlar Neysede Başkanın Lafını Şaka Olarak Anımsamak İstiyorum... Hangi Başkan Gidip Yenilip Gelcez Diye Demeç Verir?... Bu Sene Bu Dolaplar Donuyorsa Bundan Önceki 2 Sene Dönen ve Basına Yansımayan Dolapları Düşünmek İstemiyorum....[/B]  | 

trabzon anadolu takımı gibi görünsede aslen istanbul takımıdır  bu tür davranış beklenir kendilerinden.... 
	 | 

Size Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemlerde 1.Lig takımlarının bir kısmının isimlerini yazmak istiyorum. Orduspor, Giresunspor, Boluspor, Rizespor, Samsunspor v.b.,. (Bu karadeniz takımları ağabeyleri olan Trabzonspora ellerinden gelen tüm manevi desteği göstermiştir)  Trabzonspor ancak bu şartlar ile şampiyon olmuş ve 3 takım arasına girerek 3,5 uncu büyük oluşmuştur. Bu 3,5 takım kendi aralarında büyük pastayı bölüşmekte ve sanki rekabet varmış gibi didişmekte aralarına girmeye çalışan kendini bilmezler (Sivasspor gibi, Bursaspor gibi) olduğunda hemen haddini hep birlikte bildirmektedirler.   
	Örneğin Galatasaray; Hedeften uzaklaştığından beridir oynadığı futboldan çok herşeye benzemekte evinde bile Antalyaspora yenilmiş, Sivasspor'dan tarihi fark yemekten son anda kurtulmuş ama ne hikmet ise Bursaspor'a karşı cansiperane oynayarak puan kaybetmesine sebeb olmuştur. Fenerbahçe ise kupayı finalde 0,5 hissedara asıl pastanın büyük payı için yirmi küsür senelik hasrete rağmen terketmiş. Trabzonspor eline aldığı pastanın küçük parçası ile mutlu olmuş başkanı bile televizyonlarda Fenerbahçe'ye yatmaktan bahsediyor. Beşiktaşın ise ne yapacağı bu hafta sonu ortaya çıkacak. Bunlar elli-altmış yıldır bir düzen kurmuşlar. Aralarına piyangodan yarım yamalakta olsa bir takım girmiş, yeni bir tanesini sokmazlar. Buna kimse müsaade etmez.  | 

HAYIR aslında en çok onlar istiyor. Anadoludan şampiyon çıkmasını .Ama sadece ve sadece Anadolu takımı Trabzonspor ya  ondan siz yanlış anladınız.ama yorum yazmak a gerek olduğuna inanmıyom.Sivasspor olmadıktan sonra kim olsa bana ne , bize ne ,beni hiç mi hiç ırgalamıyor. u mu rum da değil........ 
	 | 

ben sadece şunu diyorum trabzonspor çıkıp fenerbostanı yenecek 1996 yılının intikamını alacaktır demedi demeyin inanmayanda varsa pazartersi günü mini sohbette görüşürüz 
	 | 

[QUOTE=V1CT0RY;629235][B]Niye Komik Olsun... 
	Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkmasın Diye Alenen Demeç Veriyor... bende o yuzden komik bulmustum, yani kufretmemek icin kendimi zor tutmustum, yinede etmiyim...  | 

[B][COLOR="Blue"]trabzon başkanından başka ne bekliyorsunuzki[/COLOR][/B] 
	 | 

[B][COLOR="Blue"]neyse bu dümbükleri bırakın 
	bu sezonun son maçı stadı takımımızın yanında oldugumuzu göstermek, yönetimi yeni sezona yönlendirmek ve mesut hocaya teşekkür etmek adına doldurmamız gerek.[/COLOR][/B]  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33. |