![]() |
Sivas'ta izin bitiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sevinc2.jpg[/IMG]
Süper Lig'de kalmayı 33. haftada garantileyen Sivasspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Eskişehirspor maçının ardından teknik direktör Mesut Bakkal’ın üç günlük izin verdiği futbolcular tesislerde toplanıp, cumartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarını yapacak. Bu arada, bilet fiyatları dün açıklandı. Kale arkası tribünün 2, maratonun 5, VIP tribünü biletlerinin 10 TL’den satışa sunulacağı ifade edildi. |
Cevap: Sivas'ta izin bitiyor
[B]Son maçı bari üç puanla kapatsakta beraberlik serimizde bozulsa.
Bilet fiyatlarıda gayet normal, dilerim stad dolar ve takım güzel bi şekilde uğurlanır..[/B] |
Ben de takımdan bu maçta mutlak galibiyet bekliyorum.Hiç değilse 36 puana ulaşalım.
|
Görüldüğü gibi,bilet fiyatları su'dan ucuz.Takımımıza teşekkür etmek için,stadın tamamen dolmasını bekliyorum.Bir sivas'lı olarak kendimize görev kabul etmeliyiz.
|
bu haftayida bitirin sonra izin derdine dusersiniz,bizi derde dusurdunuzya dusurenler utansin
|
Şurda tatil yapmalarına 1 hafta kalmışken 3 günlük izin futbolcuların motivasyonunu bozar diye düşünüyorum. Bari kapanışı galibiyetle yapabilsek..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |