SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Önemli olan lige tutunmaktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29244)

SivasSpor.Com 16.05.2010 10:17

Önemli olan lige tutunmaktı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1.mesutbakkal.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Önemli olan bu sene ligde tutunmayı başarmaktı, onu da başardık" dedi.

Bakkal, 3-3 sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, öncelikle ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Zorlu bir dönem geçirdiklerini belirten Bakkal, "Bu maça bu şekilde çıkmak zannediyorum 6 hafta önce imkansız görünüyordu ama bunu hep beraber gerçekleştirdik ve Sivasspor tekrar hak ederek Süper Lig’de kaldı, bu maça çıktı" diye konuştu.

Maça iyi başladıklarını ve çok erken gol bulduklarını ifade eden Bakkal, yan toptan 2 gol yediklerini ve devre arasına 3-1 geride girdiklerini, ikinci devrede maçı çevirmesini bildiklerini belirtti.

Bu sene kazandıkları en büyük özelliğin, geriye düştükleri maçları çevirmek olduğunu kaydeden Bakkal, "Süper Lig’de 3-1’den sonra 3-3’e getirmek bayağı bir mücadele ister. Oyuncularımı kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada inanılmaz derecede huzurlu ve mutlu çalıştık. İnşallah çalışmaya da devam ederiz ama önemli olan bu sene ligde tutunmayı başarmaktı, onu da başardık. Bütün herkese, tüm taraftarlara, futbolculara teşekkür ediyorum. Herkes için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Sivasspor’da kalıp kalmayacağının ve yönetimden bu konuda teklif gelip gelmediğinin sorulması üzerine Bakkal, "Konuşacağız, ben maçlar bitmeden konuşmayacağım demiştim, şimdi maçları bitirdik, inşallah bu hafta içinde netleşir, sizin de haberiniz olur" dedi.

yusuf_yusuf 16.05.2010 10:25

Cevap: Önemli olan lige tutunmaktı

en mutlusu ligde kalmaktı ama seneye bole olmas kı seneye en az UEFA İÇİN MUCADELE ETMEK LASIM BASRILAR DİLEİRM SENEYE SİVASPSORA[COLOR="Red"][/COLOR]

svsli585858 16.05.2010 10:28

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]bence kesinlikle kalmalı takıma ruhunu geri kazandırdı yapacağımız bi kaç önemli kaliteli futbolcuyla seneye yine üst sıralardayız inşallah mesut hocayla ilgili tek şüphem şuana kadar hiç hedefi olan takımları yönetmedi hep düşme hattındaki takımlarda görev aldı bizi üst sıralara oynatabilir mi diye düşünüyorum inşallah başarılı olursun hocam bizde kalmanız dileğiyle..[/I][/B][/FONT]

adres58 16.05.2010 10:37

[B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Narrow"]Hocamızın gelişi ile uyuyan devi kısmen uyandırdı. ''Kısmen'' diyorum çünkü kolay değil düşme potasındasınız ve elinizde geçen senenin şampiyonluğa oynayan bu sene bazı iç ve dış sebeblerden dolayı zor durumda kalan futbol adına hiçbir şey vermeyen üstüne üstlük yanlış oyuncu seçimleri ile elde avuçta 11'lik oyuncu kalmayan bir topluluk ve bu topluluğun yaşadığı küme düşme korkusu ve baskısı vardı. Sağolsun Sayın Bakkal hocamız birlik ve BERABERLİK le bu stresi üzerimizden attı ve takımı yukarda da dediğim gibi kısmen uyandırdı. Seneye ne olur bilinmez ama ben şiddetle hocamızın takımın başında kalmasından yanayım. Yapacağımız sadece 5 oyuncu ile sözlşeme yenilenmesi ve 5 çok acil yerli özellikle yabancı transfer yapılması. Hocamız Türkiye ligini ve mantalitesini tanıyan bir hocadır. Ona güvenmeli ona yeni szöleşme teklif ederek kendisine ne denli güvendiğimizi ispat etmeliyiz.
Bakınız Muhsin Hocamız gayet efendi dürüst bir insandı ama Türk futbolundan oldukça uzaktı. Sayın Bülent Uygun ise çok iyi bir motivasyoncu ama sonunda menajerdi. Yani hal ve durumdan kendine pay çıkaracak yeteneğe sahipti. İkisininde yolu açık olsun Ama Mesut Hocamız öyle değil. Hem adam gibi adam hem teknik patronluk vasıflı hemde menajer değil. Bilmem anladınızmı.
Hülasa hocamızla yendein anlaşmalı ve transfer politikasını hocamıza endekslememiz gerekiyor yeni sezonda.
Görelim bakalım hayırlısıyla...[/FONT][/COLOR][/B]

cılgınsivas58 16.05.2010 11:03

seninle şampiyoluğa veya uefaya oynamak istiyoruz seneye bizi uefaya götür

risale69 16.05.2010 11:05

mesut hoca nın kalmasından yanayım. takıma takviye yapılrsa sivasspor eski günlerine döner. bu 7 maç gösterdi ki, takım pes etmiyor , maçın son saniyesine kadar golü kovalıyor. bu çok önemli. takımımızın güzel tesisleri ve sözünün eri bir başkanı var. bu sivası cazip kılıyor.

fedayi 16.05.2010 12:59

mesut bakkal la bu yolda mücadele etmek isteriz insallah hayırlı haber gelir ve hocam seninle yola devam ederiz...

sevda58 16.05.2010 13:00

Bu sene onemli olan buydu, ligde kaldik mutluyuz.. ama yeni sezon yeniden buyuk hedeflerimiz olmali..

pover58 16.05.2010 13:07

takımdan gitmesi gerekenler giderse kalanlar ve yeni takfiyelerle gelecek sezon çok daha başarılı oluruz diye düşünüyorum bence gitmesi gerekenler şunlar.musa - yasin- erman -i dagaşan -istiyorlarsa abdurrahman ve m yıldız-nebil -ferhat-ugur kavuk-bunlar gitmeli.defansa saglam bir adam alınmalı dialloda gelecek.orta saha idare eder.ileriyede i ülüm gelecek kamanan var yıldız giderse i şahin kalır.burayada saglam bir adam aldıkmı iş tamamdır.

58_babacan_58 16.05.2010 14:06

[B][CENTER][COLOR="Red"]HOCAM SENEYE ZİRVEYE OYNAMAK İSTİYORUZ HABERİN OLSUN :D[/COLOR][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43.