![]() |
Süper ligde ne gibi değişim olur
[B]Bursaspor'un şampiyonluğundan sonra ligde ne gibi değişiklikler olur
1-) Artık 3 büyük devri bitti 2-) Lig asıl şimdi başlar 3-) Bursanınki sadece şans başarının devamı gelmez 4-) Hiç bir değişim olmaz[/B] |
Cevap: Süper ligde ne gibi değişim olur
[B]1-) Artık 3 büyük devri bitti.[/B]artık Anadoludan'da şampiyon ve şampiyonlar çıkacaktır.sıra bize geldi..
|
1-) Artık 3 büyük devri bitti sıra bizde yarıda bıraktığımız işi tamamlamaya geliyoruz inşallah
|
[B]Lig değişir,Ligin kalitesi yükselir,Ama bu yönetim olduğu sürece Sivasspor olduğu yerde durur [/B]:)
|
Bence hiçbir değişiklik olmaz.
|
Ne değişecek ki, futbolda lig usulu oluştu oluşalı manzara aynı, değişen bir şey yok.Bursanın şampiyon olması elbette ki alışılagelen ezberi bozmuş ancak devamı gelir mi görünen köy kılavuz istemez.ligi heyecanlandıracak altı ya da üstü değil tümünü heyecanlandırcak bir sistem olmalı, Bursanın şampiyonuluğunu doğuran en buyuk etken diğer rakiplerinin vasat olmasıdır.TFF ve MHK gibi iki etkin kurumun tam profesyonel ve tarafsız olması ancak ligi renklendirir, diğerleri angarya.4 büyük takım as oyuncu iken diğerleir fiğüran olarak görev yapıyorsa bu ligde gelişme zor, umudum yok.
|
[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;630629][B]Lig değişir,Ligin kalitesi yükselir,Ama bu yönetim olduğu sürece Sivasspor olduğu yerde durur [/B]:)[/QUOTE]
bu yönetim olmasa sivasspor gibi endüstrisi ve futbol kültürü gelişmemiş bir takım süper lige çıktığı sene bank asya nın yolunu tutmuştu. hataları yokmudur ,elbette vardır.ama hatalarından ders alan bir yönetim var.en büyük güvencemiz de mecnun odyakmaz gibi bir başkana sahip olmamızdır. eleştiri yapalım ama insafı da elden bırakmayalım. |
BAKIN 3 BÜYÜK DEVRİ FALAN BİTMEİ BU YILLARCA BUBLAR ADI ÜSTÜ 3 BÜYÜK HER ŞEY ONLARIN ELİNDE.DİGERLERİNİ FALAN BOŞ VER BİZ SİVASSPORA BAKALIM;)
|
ÇARŞAMBA GÜNÜ ABDURRAHMAN SEDAT HAYRETTİN SÖZLEŞME YENİLENECEK PETKOVİÇ GÖNDERİLECEK.BAŞKANIN AGZINDAN DUYDUM:);)
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]ben bursanın daha olacağını sanmıyorum bu şampiyonluktan fb bjk ve gs ders çıkaracaklardır kamçılayacaklardır kendilerini seneye işleri daha zor anadolu takımlarının [/I][/B][/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |