![]() |
Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bursasivas.jpg[/IMG]
Bursaspor'un hocası Ertugrul SAĞLAM şampiyonlukta Sivasspor'un payı olduğunu söyledi. Ertugrul SAĞLAM kazandıkları şampiyonlugu şu cümleler ile değerlendirdi ; Buna futbol devrimi diyebiliriz. Çünkü [B]bugün bizim geldiğimiz yerde Sivas'ın gösterdiği başarının da yeri olduğunu düşünüyorum.[/B] Bu başarılarla tarihi değiştirdik herkes için yeni bir ufuk açtık. Bir devrimdir bu Türk futbolu adına bir devrimdir.. Trabzon'un açtığı kapıdan artık bizde girdik. Diğer takımlar Sivas yapıyordu Bursa yapıyordu deyip düşünecek ve biz niye yapamıyoruz diyecek. |
Cevap: Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
Sivassporumuz başladı Bursa tamamladı tebrikler Bursaspora... İnşallah sıra bizde
|
Sivasspor Bayrağı Üste taşıdı Bursada Tepeye taşıdı Olay budur Gerçek Sivassporlu Kıskanır Neden Biz tepeye ulaştıramadık Şampiyon olamadık diye
|
[B]Tebrikler Bursaspor Tebrikler Ertugrul Hoca...[/B]
|
[B][COLOR="Red"][CENTER]AYNEN ÖYLE BİZ BAŞLADIK SİZ BİTİRDİNİZ İŞİ,İNŞALLAH SIRA BİZDE....[/CENTER][/COLOR][/B]
|
Büyük hocaya böyle demeç vermek yakışır. Her geçen gün daha da büyüyorsun gözümüzde Ertuğrul Hoca. Şampiyonluk sana ve Bursaspor'a hayırlı olsun.
AYK |
Ertuğrul hoca büyüklüğünü gösterdi yine. Adam gibi adam olduğunu kanıtlamasına gerek olmadığı halde tekrar yaptı yapacağını. Şimdi Ertuğrul hocaya laf atanları görmek isterim ben sitede.
|
ertugrul saglam, saglam adamsın o kadar.
|
BURSASPOR U TEBRIK EDIYORUM ERTUGRUL HOCA GIBI INANCLI BIR HOCAYA NASIP OLMASI DA AYRI BIR SEVINC KAYNAGI TURK FUTBOLU ADINA
|
bizde yarim kalan isimizi birgun tamamlayacagiz elbette...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |