![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesutbakkal.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, sözleşmesi sona eren teknik direktör Mesut Bakkal ile mukavele yenileyeceği bildirildi. Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Ligin 2. yarısında göreve gelen Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde Sivasspor tesislerinde sözleşme imzalayacaktır'' denildi. Açıklamada, ''Ligin 2. yarısında göreve başlayıp, yükselen bir grafik çizen, taraftarımızın beğenisini kazanan tecrübeli hocamız Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde kulübümüz tesislerinde Sivasspor ile 'yola devam' diyecek. Yarın imza töreni ve gerekli açıklama kulüp yönetimi tarafından duyurulacaktır'' ifadelerine yer verildi. Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın ligin 26. haftası sonrasında istifasının ardından Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Mesut Bakkal ve ekibi, 7 maçta 7 beraberlik alarak takımın ligde kalmasını sağlamıştı. Mesut Bakkal, ligin 27. haftası öncesinde Sivasspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. |
Cevap: Sivassporumuz Bakkal'la Sözleşme Uzatıyor..
seni çok seviyoruz hocam, bizi bırakmadığın için teşekkür ediyoruz. inşallah kupaları mesut hocayla kaldırıcağız. inşallah yüce Rab o günleri gösterir, imkansız değil asla.
|
bu habere sevindim işte seni çok seviyoruz iyi transferlerle yine başlarda olacağız işallah
|
[FONT="Arial Narrow"][B]walla inşallah siz haklı çıkarsınız ve ben yanılırım nedenini tam olarak bilmiyorum belki daha önceki takımlarındaki ortalamasının hep alt sıralarda gezinmesi onca haftada belki hiç galibiyet alamayışı belkide diye bisürü şey sıralanabilir ama artık önemli olan kulübün kararı vermiş olması bize saygı duyup kabullenip desteklemek düşer artık bizlere ama ne olursa olsun artık biz üstümüze düşeni yapıp destekleyeceğiz umarım onlarda üstüne düşeni yapıp bizi en üst sıralara taşırlar [/B][/FONT]
|
mesut bakkal hocamız ile tekrar eski günlerimize döneceğiz,sivasspor fırtınası ağustos ayından itibaren tekrar esmeye başlayacak
|
[B]MESUT HOCA BİZİ BU FUTBOLLA ZİRVEYE TAŞIR EN KÖTÜ 7-8.SIRADA BİTİRİRİZ LİGİ HATTA İYİ TAKVİYELERLE ZİRVEYE OYNARIZ DİYORUM..[/B]
|
hocam insallah hedefin buyuktur. hayirli olsun.
|
cok guzel haber bu hocamizla ligde kaldik kalmasi sartliydi zaten
|
BURSASPORUN ŞAMPİYON OLMASIYLA BERABER BU YIL LİG İYİCE KIZIŞACAĞA BENZİYOR ANADOLU KULÜPLERİ ARASINDA KIYASIYA BİR MÜCADELE OLACAĞINA KANAAT GETİRİYORUM.İSTİKRARLI KADRO KURAN BU LİĞİ SAĞLAM ATLATIR.HOCAMIZ YİĞİDOMESUT HOCAMIZIN TAKIMDA KALIP İSTİKRARLI TAKIM KURMASI TEMENNİMİZ....
|
valla insallah sivassporumuz icin hayirli olur ama ben pek ümitli degilim nedenmi normalde 6 haftada 6 beraberlige sevinilmez diyar iki mac kazansaydi biz düsmüstük bizi diyar ligde birakti hic kimse degil muhsin hocayla belki 6 puan dahi alamazdik ama yinede 6 haftada 6 puan basarili degil bencve gözlüklerimizi cikartipta bakalim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17. |