![]() |
Transfer heyecanı başlıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tsl.jpg[/IMG]
Futbolda 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran Perşembe günü başlıyor.. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereği, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 1 Eylül 2010 tarihinde sona erecek. Açıklamamda, 2010-2011 sezonunda ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında olacağı bildirildi. |
Cevap: Transfer heyecanı başlıyor
:confused:güzelde iç transferden ne haber apodan musadan sedat haberi olan varı anlaşmışlarmı ne olur bişey söyleyin allah rızası için ne lour çatlıcam allahmım inşalaah kalırlar. HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
|
Abdurrahman ve Sedat kalsa bunların yanına Ertuğrul ve Hasan Kabze'yi de bir alabilsek süper olur ya.
|
yönetım ve baskanımızdan rıcam,bu sene alınacak ısımlerle heyecanlandırın bızı..
|
Mesut Bakkalla lige başlamamız çok büyük bir risk Ligte kalmamızın sebebi futbolcuların Muhsin Erturaldan kurtulmasıyla alakalıdır hocamizin taktik yada teknik becerisiyle değil.[U]Denizlispor,Ankaragücü,Manisaspor,Gençlerbirliği[/U] 'ni çalıştırdı ve hangisini ilk 5'e girmesini sağladi Sivasspor geleneginde Ligte takımdan takıma giden hocalarla çalışmak yoktur ve başarı hep genç hocalarla gelmiştir Bu noktada bu yıl orta sıralara oynayan bir takım izleyeceğimizden ben eminim ama Bilica,Tum ve Sylla nin tekrar gelme ihtimali varsa çok güzel olur Hocamiz beni şaşırtır inşallah.[B][I][/I][/B]
|
Mesut Bakkal Hoca 2 Defa kovuldu 2 defa istifa etti ve 1 defada sözlesmesi bitmesile ayrildi. Yani bu hoca okadar iyide bizim mi haberimiz yok acaba? Bize geldiginden berli beraberlikten baska birsey görmedik. Nerden buluyorlar böyle abuk subuk hocalari allahini seversin ya. Eger Iyi transferler yapilmazda bu takimda düzelme olmazsa sunu bilki baskan sirf teknik direktörün degil seninde koltugun salanicak. Artik yetti. Nerde mal var bizim takimda. Bunlarda yettmedi gidin denizlinin mal kalecisini alin. off allahim sabirr
|
başaknım bize messiyi getir oda olmassa ibrahim oviç:)
|
transfer yapmak önemli değil transfer yapabilmek önemli.
|
yalnız sivassporun bu hocaylada işi zor sezon sonuun göremez bence.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]yönetimin artık elini cebine atma zamanı geldi bu senede geçen seneki gibi 2. liglerden oyuncu toplarsak bu sezon ligde zor kalırız bizi heyecenlandıracak izlemek için sabırsızlıkla bekleyeceğimiz, adı sanı duyulmuş kaliteli oyuncular transfer edilmesi lazım hayırlısı olur inşallah [/I][/B][/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:51. |