![]() |
Tebrikler Murat
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/msozgelmez.jpg[/IMG]
Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Murat Sözgelmez Yasemin Özdeş ile dünya evine girdi. Sivasspor’da sergilediği başarılı performans ile taraftarların gönlüne taht kuran Murat Sözgelmez takımla mukavelesini yeniledikten sonra İzmir’e gitmişti. Düğün hazırlıklarını tamamlayan Sözgelmez İzmir Narlıdere’deki Krom Plaza Otel’de düğününü yaptı. Yasemin Özdeş ile dünya evine giren Murat Sözgelmez’in düğün törenine Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı yönetim kurulu üyeleri, ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Murat Sözgelmez’i mutlu gününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Sivasspor futbolcular Sözgelmez’in düğün törenine katılarak Sözgelmez ailesinin sevinçlerine ortak oldular. Murat Sözgelmez ve eşi Yasemin Özdeş’in mutlu oldukları gözlendi. [B] [url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz. [/B] |
Cevap: Tebrikler Murat
[B]ALLAH MESUT ETSİN 1 YASTIKTA KOCAYIN :)[/B]
|
[B]Allah mesut etsin.Genç çifte mutluluklar dilerim....[/B]
|
allah mesut etsin tebrikler murat
|
allah mesut bahtıyar etsın bır yastıkta kocarlar ınsallah
|
Murat Gardaş artık performansinda ciddi bir artış bekliyorum yüzümüzü kara çıkarma.
|
Allah mutlu mesut etsin bir yastıkta kocayın. Murat abii oglun olursa sivassporun alt yapısına koyarız :)
|
allah mesut etsin .hayat boyu mutluluk ve saglık dilerim.
|
[B][I]Murat ve Yasemin çiftine mutluluklar diliyorum. [/I][/B]
|
tebrikler
( Bende Murat Erdogan Sivasla anlasdi diye düsünmüsdum =) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |