![]() |
Dağaşan kesin gidiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/IMG]
Sivasspor’da gidecek ve kalacak isimler biraz daha netleşirken, önümüzdeki sezon içinde sözleşmesi olan İbrahim Dağaşan’ın takımdan ayrılmak için yönetimle konuştuğu öğrenildi. Ligin devre arasında da Sivasspor’dan gitmek istediğini belirten Dağaşan’ın sezon sonuna kadar kalması istenmişti. İbrahim Dağaşan’ın yakın çevresine “Artık Sivasspor’da oynamak istemiyorum, başka bir takımla futbol hayatımı sürdürmek istiyorum” dediği ve bunu da yönetime ilettiği belirtildi. Öte yandan Musa Aydın’ında takımda kalmak istemediği ve bazı Süper Lig takımlarıyla da görüşme içerisinde olduğu öğrenildi. [B]Hürdogan Gazetesi[/B] |
Cevap: Dağaşan kesin gidiyor
[B] hayırlısı olsun bu sene pek iyi oynayamadı form düşüklüğü vardı zaten [/B]
|
[B]Gitsin yerine daha güzel futbolcu bulunur türkiyede çok musayada teşekkür ederiz çok artık onunda gitmesi lazım yerlerine bomba transferler yapmak lazım ama yönetim bu sene sizden çok şeyler bekliyoruz işallah[/B]
|
VALLA KENDİLERİ BİLİR HİZMETLERİNDEN DOLAYI TŞKLER DAHA İYİLERİ GELİR SİVASSPORUMUZA
|
biz tesekkür eder yollari acik olsun deriz. bizde kalmak istemeyinide tutmayiz
zaten taze kan lazim artik bizlere savasacak olanlar yönetim bazi gereksiz seyler yerine transferlerle ugrassalarda sevinsekte yüzümüz gülse |
İbrahim Dağaşana teşekkür eder başarılar dilerzi, her ne kadar bu yıl vasatın üzerine çıkamamış olsa da emeği için teşekkür ederiz.Burada yorum yazarken kesinleşmeden hakkında gideceği yönünde haberler çıkan futbolculara vefakar davranarak onları ağır dille eleştirmeyelim, oynamak istemeyeni ya da gitmek isteyeni zorlamalı, yeni takımında başarılar İ.Dağaşan....
|
üstteki yazımı düzeltiyorum:
İbrahim Dağaşana teşekkür eder başarılar dileriz, her ne kadar bu yıl vasatın üzerine çıkamamış olsa da emeği için teşekkür ederiz.Burada yorum yazarken kesinleşmeden hakkında gideceği yönünde haberler çıkan futbolculara vefakar davranarak onları ağır dille eleştirmeyelim, oynamak istemeyeni ya da gitmek isteyeni zorlamamalı, ona kötü tezahürde bulunmamalı.yeni takımında başarılar İ.Dağaşan.... |
bu yıl sivassporumua fazla bir katkıda bulunamadı fakat yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edriz.bundan sonraki futbıl hayatında başarılar dileriz.
|
DAGAŞAN BİR SİVASLI OLARAK SİVASSPORDA OYNAMAK İSTEMİYORSA İSTEDİGİ YERE GİTSİN BİZDE ONU İSTEMEYİZ SANKİ BULUNMAZ BURSA KUMAŞI SONRADAN PİŞMAN OLUR AMA ARTIK SİVASIMA GERİ DÖNÜŞ YOK BÖYLE GİDEN BİR İNSAN İÇİN.[FONT="Arial Black"][/FONT]
|
Kimseyi zorla tutamayız.Ama gittiğ takım Sivas'tan daha yiyi mi önemli olan bu ?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:50. |