SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hayrettin imzaladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29332)

SivasSpor.Com 26.05.2010 18:05

Hayrettin imzaladı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/hayrettin.imza.sivasspor.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün ikinci başkanı Erdal Sarılar, Hayrettin’in futbol hayatının Sivasspor’da başladığına dikkati çekerek, "İnşallah da Sivasspor’da bitecek. Kendisi bize hiç rakam bile söylemedi. Biz ona bir rakam yazacağız, o imzalayacak. Tabii biz de ona öbür arkadaşlarının aldığının altında bir ücret vermeyeceğiz. Sağ olsun fedakarca imzasını atacak şimdi" diye konuştu.

Sarılar, transfer görüşmeleriyle ilgili soru üzerine, Sedat ve Abdurrahman’la görüşmelerinin devam ettiğini kaydederek, "Onlarla yakın zamanda inşallah sorun çıkmadan anlaşacağımıza inanıyorum. Musa konusunda bir görüşme yaptık, ama hocanın bazı raporları var. Şimdi konuşmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz da Hayrettin’in Sivasspor’da 12. yılı olduğunu belirterek, bu oyuncunun bundan sonra da uzun yıllar Sivasspor’da forma giyerek futbolu kırmızı beyazlı ekipte bırakmasını diledi.

Hayrettin Yerlikaya ise profesyonellik hayatına Sivasspor’da başladığını kaydederek, "İnşallah futbolu da burada bırakmak istiyorum. Sözleşmemizi 2 yıl uzattık. Her iki tarafından da memnun kaldığını umuyorum. Sivasspor’u çok daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Bu sezon biraz sıkıntılı bir dönem yaşadık, ama inşallah seneye çok daha iyi olacak" dedi. Hayrettin Yerlikaya, daha sonra 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

rEsuLAKPINAr 26.05.2010 18:08

Cevap: Sivasspor Hayrettin'le anlaştı

Ne YaNi AnLaşmassa Ayıp Ederdi. Bizim topçumuz nede olsa yıllarını wermiş Sivasspora Karşılığınıda almıştır tabi :)

talha58 26.05.2010 18:24

Cevap: Hayrettin imzaladı

[B][COLOR="Indigo"]Evet hayırlı olsun. Şimdi sözleşme yenileme sırası Abdurrahman'da. Anlaşılıyoki Musa ile yollar ayrıldı. Bence de Musa'nın başka takıma gitmesi gerekiyor artık.[/COLOR][/B]

stain 26.05.2010 18:44

musanın zaten gitmesi gerekiyordu

apo ve sedat kemik oyuncular ayrılmaları yine facia yarata bilir tum kadar olmaz ama yinede olur
:)

adres58 26.05.2010 19:00

[B]Dikkat edin forma aşkına amatör ruhlu bir profesyonel topçu profili size... Rakam yazmadan mukaveleye imza atıyor Ebedi yiğido. Ama bazı arkadaşlar ne yapıyoruz. Kötü zamanında onu yerden yere vuruyoruz. Defol git dendi, bu takımda ne işin var dendi, dendi de dendi... Helal olsun diyebilecekmisiniz şimdi bu Sivasın Özgardaşı Hayroya.. Artık bu saatten sonra mukavele sonunda başka takımada gitse Hayro Sivasın özbe öz gardaşıdır öyledir de zaten. Şimdi sıra Abdurrahman ve Sedat da inşallah bu hafta bu iş biterde bizde tüm haklarımızı yabancıdan yana kullanırız. Çünkü bize Türk oyuncu lazım değil. Sedat Apo Hayro Akın Murat Mehmet Cihan Erman iskeletimiz olan oyuncular. Bir ton yabancı kontenjanı açık yanlarına süper savaşan yabancı kafi.. Bu sene Musa ile yüksek ihtimal anlaşılmayacak. Onada eğer gidişat doğruysa Futbol hayatında başarılar demekden başka çare kalmıyor. Yolun açık olsun Musa gardaş... [/B]

karamik 26.05.2010 19:01

Helal olsun Mehmet ve Hayrettine hiç ince hesaplar peşine gitmeden imzaladilar zeki adamin hali bir başka oluyor diğerleri Bülent hocadan Takım buldum hadi gelin diye haber gelmezse bugun yarin imzalarlar.

zkrllh58 26.05.2010 19:02

hayirli olsun son haftalarda oynadigi fedakarca oyunun karsiligini aldi.

Bestepeli-58 26.05.2010 19:16

işte bir sivaslı ona küfredenler nerdeler şimdi başka topcuların yaptğına bakın helal olsun hayro allah sakalık vermesin sen kulagını tıka ve oyna bu karekterli topcular her yerde yok beyler mehmet yıldız da öyle kayseri sporlu topcu devre arasında takını sattı gs gitti mehmet yıldız bunu yapmadı bir örnek

YİGİDOKENTLİ 26.05.2010 19:21

helal olsun hayrettine çok sevdindim hayrettin memleketin cocugu benim gözümde türkiyenin en güzel sol tarafi hayirli ugurlu olsun.

mucahitbaba58 26.05.2010 19:44

[B]HELAL olsun valla yurekli adammisin fiyat bile sormadan atmisin helal olsun [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58.