![]() |
Yiğidolar geliyor...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/4eylulspor.sivas.jpg[/IMG]
Ankara Hasan Doğan Stadı'nda oynanan TFF 3. Lig'e terfi maçında 4 Eylül Belediyespor'umuz,Trabzon Yomraspor' u 2-1 mağlup ederek,TFF 3.Ligine yükselmiştir. Sivasspor.com olarak TFF 3.Ligi'nde yükselmeye hak kazanmamızda emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunar,4 Eylül Belediyespor'umuza TFF 3.Liginde başarılar dileriz. Sivasspor.Com |
4 ELÜL BLD. 3. LİGDE HAYIRLI OLSUN.
Sivas 4 eylül belediyespor finalde rakibini 2-1 yenerek 3. lige çıktı .
|
Cevap: 4 ELÜL BLD. 3. LİGDE HAYIRLI OLSUN.
[B][COLOR="Indigo"]Valla çok sevindirici bir haber. İnşallah artık değerini bilerek Sivasspor için güzel bir potansiyel oluşturur bu takım. [/COLOR][/B]
|
Cevap: SİVAS 4 ELÜL BLD. 3. LİGDE HAYIRLI OLSUN.
helal olsun sivas belediye spora.cok iyi oldu insallah cok yakinda daha basarili olurlar 2 inci lig ardindan.ve süperligte görmek isteriz mac saati canli skoru takip ettim sevincimden yerimde duramadim en sivasspor ve sivas belediyespor
|
süper oldu sivas 4 eylül bdl nin çıkması ikinci profesyonel takımımz oldu seneyede 2-3 kiralık oyuncu veririz 2.lige çıkarlar
|
bize çok büyük yardımı dokunacak süppper oldu
|
tesekür ederiz 4.eylül belediye spor a yolunuz acik olsun basarilarinizin devamini dilerim
|
bu başarıda emeği geçen başta belediye başkanımız Sn. Doğan ÜRGÜP ve belediye başkan yardımcımız Sn. Yılmaz UYSAL'a.. yüreği sivas için çarpan futbolcu ve teknik heyete teşekkür ederiz.. sivasımıza hayırlı olsun..
|
cok sevindirici bir haber insaallah basarili olurlar
|
[B]insallah yakin zamanda superligde iki takimimiz birden olacak
inanmak basarinin yarisidir!! yeterki inansin yonetim futbolcular nasil inanipta bu 3.lige ciktiysak devamida aynen gelir !![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51. |