![]() |
Musa Aydın Buca'da
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/musaydin.jpg[/IMG]
Yeni sezonda sözleşme yenilemeyerek kendisine kulup arayışına giren Musa AYDIN artık Bucasspor forması giyecek. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz yıllarda göstermiş olduğu üstün performans ile Yiğidoların gönlüne taht kuran '' Cesur Yürek '' lakaplı Musa AYDIN artık Bucaspor forması ile Süper Ligde mücadele edecek. [B]SivasSpor.Com[/B] ailesi olarak Musa AYDIN'a Sivasspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz. |
Cevap: Musa Aydın Buca'da
hayırlı uğurlu olsun,buralardan selam verıp duruyodu hocasına,artık dırek kendısıne kosar:)emeklerı ıcın tesekkurler,kendı adıma gıtmesını en cok ısteyenlerdendım ve bu durumdan cok da mutluyum.takımda ruhsuz oynayan kımseyı ıstemıyoruz..
|
HAYIRLI OSUN NEDIYELIM..................
|
hizmetlerınden dolayı teşekkürler kendini sevdirdi sıvassporda bu sezon harıc geri kalan sezonlarda cok iyi maçlar cıkardı herşey için teşekkürler musa aydın yolun açık olsun.
|
bi oyuncu ancak bu kadar gol kaçırma rekoru kırabilir iyiki gitti artık bi işe yaramıyordu zararından başka bişeyi yoktu :)
|
[B][CENTER]HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSA ELİNDEN GELENİ,PARDON AYAĞINDAN GELENİ YAPTIN :D İLERİKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM....[/CENTER][/B]
|
[B]Boyuna selam çakıyordu hocasının arkasından. Demekki Sayın Uygun mesajı gayet iyi algılamış. Şimdide slayt gösterisine Musayıda katacak. Hayırlısı olsun. Yeni dönemde biz ondan zaten faydalanamayacaktık. Kendisi içinde hayırlısı oldu. Başarılar dilerim.[/B]
|
Ben hep onu Tuncaya benzetmişimdir. Stil olarak aynılar ama biraz daha tuncayın kazma haliydi :) Hizmetleri için tşkler. Yolu açık olsun.
|
sivassporda kaçırdığı golleri işallah bucadada atamazsın ozaman görek seni hiçte şaşırmadım muhsin zamanında gol atınca asker selamı vermiştin ikinizde birbirinizi buldunuz allah bir yastıkta kocatsın:)
|
başarıların daim olsun ne diyelim hayırlısı....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34. |