![]() |
Suçun sahibi kim?
[IMG]http://www.turkegitimsen.org.tr/konsol/upload_img/soru-isareti.jpg[/IMG]
2 sezon şampiyonluk için yüreğimiz çarptı.. 1. sezon olmadık, 2. sezon olmadık, 3. sezona şampiyonuz dedik fakat averaj takımı olduk.. 2 sezon ligi güzel yerlerde bitirdik, reklam paraları olsun, Şampiyonlar Ligine katılım parası olsun, transfer edilen oyuncuların parası olsun neredeydide 50 bini yoktu bu kulübün? Peki geçen sene suçlu Bülent Uydun ilan edildi, yönetim den hiçbir ses yoktu.Bülent Uygun suçluydu fakat transfer paralarını Bülent Uygunmu vermedide 50 bin için kaç oyuncudan vazgeçildi? Geçen seneden ders aldık bu sene takım toparlanacaktır dedik fakat ortada kalmış, bonservisi elinde, 2. ligden, 3. ligden oyuncu kapmaya çalışıyoruz... Şuanki durum gösteriyorki geçen seneyi mum ile arıyor olacağız.Yönetim yanlışlarla dolu yolda son sürat devam ediyor.O paralar nereye uçtu? [B]Bu suçun sahibi kim?[/B] |
Cevap: Suçun sahibi kim?
[B]Suçluyu Bilen Varmı.......???????[/B]
|
bence yapılan transferler ve satılan oynucular ::mad::mad:
|
Geçen sene ve bu sene yapılan transferlerle gittikçe eriyen kalitesi düşen bir görüntü çiziyoruz. Yönetimde aciz günlük hesaplar yapan insanlar olduğu sürece bu böyle gittiği yere kadar gider..
|
bu transferlere ne kombine alınır nede deplasman yapılır nede maça gidilip boş yere sitrese girilir
yesinler içsinler gezsinler babalarının çifliği gibi kullansınlar kulubu 2.lige düştüğümüz gün bu sivası seven hemde çok çok seven yönetimi göreceğiz kaç kişi kalacak |
Suçlu her zaman için tasarruf mercii olarak başkan ve yönetim kuruludur..
|
bülente bu kadar yüz verip şımartan,tepemize çıkaran ve eğitim düzeyi çok düşük olan ve konuşmayı bile bilmeyen yöneticilerle(mesela fikret ünsal)takımı dolduran başkanındır bence.kimse kusura bakmasın başkanı en az sizin kadar bende seviyorum ama bunlar onun yanlışlarıydı.
profesyonel yöneticileriniz olmazsa başarıda devamlılığı sağlayamazsınız ve tabi ki adam gibi de bir hocanız olmazsa.benim söyleyeceklerim bunlar |
mecnun başkan haricinde bu yöneticilerden sivasspora yakışan hiç bir k,imseyi göremiyorum. futbol mantalitesi olmayan düne kadar hiç bir şey olan bugün kendilerini bişey sanan kişilerden olusan bir yönetim var. büloyada aynısını söylemişler bize şampiyon olacak takım değil ligde tutunacak takım lazım diye bülo bunu açıkladığında kimde yalanlamadı. yazıklşar olsun başka bişey demiyorum.
|
suclu bülent, tum sylla bilica m.ali diallo ertugul satti, takim bitti
|
takımına aklından çok yüreğiyle destek veren taraftardır derim
çünkü şurda ikinci ligden oyuncuyla anlaşma haberi çıktı sevinmişiz gerçekten çok üzücü takımı bu hale büloya uyan yönetim getirdi dedik bülo gitti ama yönetim bu huyundan vazgeçmedi süperligde takımlar kadrolarını zenginleştirirken biz geliştirmiyor aceleci davranmıyor kümeye oynayacak oyuncular ve hocayla yola devam ediyoruz peki suçlu kim acaba ben bilmiyorum karasız kaldım başkan desem çok seviyorum vede ona böyle demeye dilim varmıyor sonuç yine aynı aklımızla değil yüreğimizle destekliyoruz suçlu biz miyiz bilmiyorum ama bizimde suçlu olma ihtimalimiz var:confused::confused::confused::confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20. |