![]() |
yeni yiğido
En Yeni Yiğido Suarez Teknik direktör Mesut Bakkal'ın yeni sezonda kadrosunda mutlaka görmek istediği isimlerle görüşmelere başlayan Sivasspor Yönetimi, Pedrial Suarez'i kadrosuna kattı.
11 Haziran 2010 Cuma ,15:58:53 Romanya'nın Steau Bükreş takımından gçcen sene ülkemize gelen Giresunspor'da kiralık oynayan Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez en yeni YİĞİDOMUZ oldu. Bank Asya Birinci Ligi’nde 27 karşılaşmada 11 gol atan Bolivyalı oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı. Pedrial Suarez, takımların 2 yabancı kullanabildiği Bank Asya 1.Lig’in en çok dikkat çeken bir kaç oyuncusundandı. alınan yabancının sonunda suarez olduğu açıklandı kaynak sivasspor resmi sitesi |
Cevap: yeni yiğido
Bu sene bizi kurtaracak ankaraspor, diyarbakırspor da yok.Sonumuz hayrolsun.. 2. lig, ortada kalmış oyuncuların gözde klübü Sivasspor artık. 2. ligle Süper ligin kalitesi aynımı? 2. ligde star olabilir oyun kapasitesi ayrıdır, Süper Lig'de ne iş görecek bu adam? Aferin yönetim süpersin Artık toplama kampına döndü klübümüz...
|
gerçekte forvet degil forvet arkası ama forvet de oynuyor ersen martinle yapmak istedigimiz gelen ortalara kafa vurmak suarezle gerçekleşir attıgı golleri yarısı kafayla mehmete iyi bir partner olur hayırlı olsun ama biraz daha kaliteli futbolcular almamız lazım...
|
[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;635770]Bu sene bizi kurtaracak ankaraspor, diyarbakırspor da yok.Sonumuz hayrolsun.. 2. lig, ortada kalmış oyuncuların gözde klübü Sivasspor artık. 2. ligle Süper ligin kalitesi aynımı? 2. ligde star olabilir oyun kapasitesi ayrıdır, Süper Lig'de ne iş görecek bu adam? Aferin yönetim süpersin Artık toplama kampına döndü klübümüz...[/QUOTE]
bravo arkadaş düşüncelerime tercüman olmuşun her zaman gecen sezon gibi bir sezonla karşılaşmayız |
Tamam genç yetenekleri alalım. Ama takıma yıldız oyuncuda kazandıralım artık..
|
resmi bir açıklama olmadan inanmak güç ama inşallah olur çünkü çok etkili bir silah bize attığı golü hala unutamadım :)
|
Ben bu futbolcuyu canlı gözle bizim sahamızda bize karşı oynarken izledim.Şuan Sivassporda oynayan yabancıların hepsinden iyi ve Sivasspora yararlı olur. Geçen yıl 2.yarı adı duyulmuş futbolcular aldık Sivasspora katkısı ne oldu? Kaçtane gol attılar hatta golü bırak kaleye şut attılarmı. Birazda takıma uyum sağlaması önemli en azından tandık futbolcu
|
Hayirli ugurlu olsun insallah takimimiza cok katkilari olur kendisini gelistir ve türkiyenin yildizi olur.
Bu adam Steau Bükreş ten geliyor Giresunsporda sadece kiralikti.oyuncunun hangi ligde oynadigi degil kalitesi, kumasi , karakteri birde bulundugu ortama takima uyum saglamasi önemlidir. insallah istedigimiz gibi bir oyuncu olur kendini gelistirir ve Sivasspor olarak bir star seyretme heyecanini yasariz. Bank asyadan oyuncu alinirmi diyenlere sadece gülüyorum bugün türkiyede bank asyadan gelen futbolculari saysak agizlari acik kalir.biraksin kuru kuru sallamayida takima ve gelecek oyunculara destek olsunlar. |
[B]Hayırlı Olsun.
Maç başlıyor izleyelimde biraz stres atalım.:)[/B] |
insallah takim buyuk faydasi olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |