![]() |
Altyapı ve Paf Takım Seçmeleri
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sslogo.jpg[/IMG]
3 Temmuz 2010 tarihinde Sivasspor Paf takımına ve alt yapıya İstanbulda yapılacak seçmelerle çeşitli yaş gruplarında oyuncular alınacaktır. [B]Yaş grupları:[/B] 1992-93-94-95-96-97-98-99-2000-2001-2002- doğumlu oyuncular katılabilirler. [B]İRTİBAT TEL:[/B]02164140684 [B]GSM:[/B]05325221014 Sivasspor.org.tr |
Cevap: Altyapı ve Paf Takım Seçmeleri
İstanbul un neresinde kardeşş... :D:confused:
|
ya tam bana göre ama neyazikki almanyada kaliyorum, katilamiyacam :mad:
|
hemen yazı ıle gecınn...... :D katılmak ıcın can atıyorum........ :D
|
Alt yapiya neden bukadar önem veriliyor anlamiyorum.Biz zaten alt yapidan futbolcu alan bir takim degilizki.Anadolu üsküdar sivas´in pilot takimiydi ,ayrica 4 Eylül belediyespor bu yil 3.lige yükseldi.Bu iki takimdan hic göze batan istikbal vaadeden hicmi bir oyuncu yok.Sayet yoksa alt yapi ve paf secmelerinede gerek yok zaten.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;636553]Alt yapiya neden bukadar önem veriliyor anlamiyorum.Biz zaten alt yapidan futbolcu alan bir takim degilizki.Anadolu üsküdar sivas´in pilot takimiydi ,ayrica 4 Eylül belediyespor bu yil 3.lige yükseldi.Bu iki takimdan hic göze batan istikbal vaadeden hicmi bir oyuncu yok.Sayet yoksa alt yapi ve paf secmelerinede gerek yok zaten.[/QUOTE]
düsüncelerine katiliyorum gardas INSALLAH bundan sonra altyapiya önem verirlerde paralari cürük transferlere yedirmeyiz. |
Yaw kardeş İst neresinde !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:
|
Arkadaşlar telefon numaraları haberde mevcut arayıp detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Tüm gençlerimiz inşallah katılırlar
|
hadi gençler kaçırmayın bu fırsatşarı...
|
[QUOTE=B.DUMANLI;636553]Alt yapiya neden bukadar önem veriliyor anlamiyorum.Biz zaten alt yapidan futbolcu alan bir takim degilizki.Anadolu üsküdar sivas´in pilot takimiydi ,ayrica 4 Eylül belediyespor bu yil 3.lige yükseldi.Bu iki takimdan hic göze batan istikbal vaadeden hicmi bir oyuncu yok.Sayet yoksa alt yapi ve paf secmelerinede gerek yok zaten.[/QUOTE]
oyle demeyın mesela hayrettın altyapıdan cıktı veya su anda besıktasta oynayan ıbrahım toraman benkı bazı cocuklar buyuyunce sıvasspor icin ter dokecekler .. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:45. |