![]() |
Ediz ve Senecky olmadı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fft1mm1037896.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik Direktörü Mesut Bakkal bazı futbolcularla transfer görüşmelerinin sürdüğünü biri kaleci olmak üzere iki transfer daha yaparak bu işi noktalayacaklarını söyledi. Bakkal,” gündemimizdeki iki futbolcudan da vazgeçtik. Ankaraspor yönetiminden bonservisi ile istediğimiz Kaleci Senecky ve Stoper Ediz Bahtiyaroğlu’nu bize kiralık olarak vereceklerini söyleyince vazgeçtik. Arayışlarımız sürüyor.”dedi. 2010-2011 futbol sezonu için iyi bir kadro kurma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal,” şu ana dek Ceyhun, Pedriel ve Mehmet Nas'ı kadromuza kattık. Biri kaleci olmak üzere iki futbolu transfer ederek ilk etap kamp çalışmalarımıza Sivas’ta 28 Haziranda başlayacağız. Transferde ağırdan aldırıyoruz. Doğru çünkü aceleye gerek yok. Transfer dönemi Eylül ayına kadar sürecek. Biz ince eleyip sık dokuyoruz. Takıma yapacağımız takviyelerin kesinlikle kadro yapımıza uyması gerekiyor. Transfer yaptı desinler diye bir girişimde bulunmayacağız. ”dedi. [B]TV 58[/B] |
Cevap: Ediz ve Senecky olmadı
Büyük ihtimal Martinez gelcek.. Mondragon tarzı bi kaleci ben şahsen gelmesine sevinirim..
Defans içinde Güney Afrikalı Bongani Khumalo gelse iyi olur. Çok beğendim dünya kupasında |
gelse iyi olurdu helede seneceky ya dünya kupasından kaleci alcaz yada martinezi ama deffansa kimi alcaz en iyisi song
|
defansa adam gibi birini getirinde kaleci okadarda sorun degil en azından akın gibi güvenebileceğimiz bir oyuncumuz var elimizde defansta yok hiç kimse.
|
[B]Ediz Bahtiyaroğlu nu çok beğeniyordum keşke alınsaydı. Senecky de çok iyi ama uzun süre futboldan uzak kalmaları düşüncürü... Form tutmak o kadarda kolay değil. Hayırlısı olsun kulübümüz için. Mutlaka iyi isimler alınacaktır. Ben her gün sayfalarımıza ve spor gazetelerine bakıyorum. Diğer takım transferlerinden artık bıktım. Umarım bizimde bir şov yapma zamanımız geldi çattı. [/B]
|
defans ve sol acik bence oralara agirlik verilmeli
|
Benim anlamadiğim Konu Petkoviç ne oldu daha doğrusu yabancilarin sondurumu ney belirsiz Yedek kalecimi ariyoruz As mi onuda anlaya bilmiş deyilim ?
|
[QUOTE=RoKeT;637346]Benim anlamadiğim Konu Petkoviç ne oldu daha doğrusu yabancilarin sondurumu ney belirsiz Yedek kalecimi ariyoruz As mi onuda anlaya bilmiş deyilim ?[/QUOTE]
Yeni sezonda petkoviç yok. As kaleci aranıyor |
hayırlısı olsun artık napalım.bunda da vardır bi hayır
|
[B]Edizin olmadığına üzüldüm.Fiziği kuvvetli bir futbolcu.Sedat la iyi bir ikili oluşturulardı[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09. |