![]() |
Gurbetçiler ile yollar ayrıldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sslogo.jpg[/IMG]
Gurbetçi futbolcular ile yollar ayrıldı. Sivasspor geçen sezon transfer ettiği gurbetçi futbolcular Rahman ve Harun ile yollarını ayırdı. Mesut Bakkal TV 58'e yaptığı açıklamada Sivassporda oynama hevesleri olmadığı ve heycanlarını kaybettikleri için yolların ayrıldığını söyledi. [B]Keita Kampta Yok[/B] Kampa başlayalı bir hafta olmasına rağmen Keitanın hala kampa katılmadığı bildirildi. Mesut hoca Keitaya gelmediği her gün için ceza yazdıklarını söyledi. |
Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı
en iyisini yapmislar...
keita niye gelmemis ya hayret... insallah gelir o bize lazim... |
zaten biliyordum ben daha kanp günü yazmiştim ayrildiklarini
|
Mesut Hocanın bu konuda haklı mı yoksa haksız mı olduğunu zaman gösterecek...2 oyuncuyu da paf takımının son maçlarında izleme şansım oldu..ikisi de iyi oyuncu;gelecekte sivasspor için faydalı olabilecek oyunculardı..Rahman'ı 2 ayağını da kullanabilen pres özelliği olan,kaleye sürekli şut atabilme isteğinde olan,kafa toplarına da hakim olan,sırtı dönük top alabilen bir oyuncu olarak izledim..Çok da keyif aldım...Bu 2 oyuncunun son tarnsferimiz Sedat'tat takıma daha faydalı olacağını düşünüyorum..Sedat gibi,M. Nas gibi ksriyerinin son günlerini yaşayan oyunculara kucak aç,genç oyuncuları takımdan uzaklaştır..Hoca bence bu konuda büyük hata yapıyor..Kaldı ki Mesut Hoca bu 2 oyuncuyu ligin son maçı olan ligde kalmayı garantilediğimiz Ankaragücü maçında bile oynatmadı...Hoca bu konuda kesinlikle haklı değil...Nedendir bilinmez hoca bu 2 oyuncuya karşı hiç de olumlu bir tutum sergilemedi..Hatta demin de ifade ettiğim gibi gazozuna oynanan son maçta bu yıl düşünmediği Zita,Aubey gibi oyunculara bile şans verirken bu oyuncuları 18 kişilik kadroya bile almadı...Bu aşamada buı oyuncular isteksiz, onun için de kadroda düşünmedim demesini çok yadırgadım...Hocanın ne kadar haklı olduğunu zaman gösterecek...
|
yazik cok yazik insallah ileride pisman olmazlar. bakkaldanda pek ümüdim yok ama insallah ben yanilirim :mad:
|
Ben harunla konustum hoca genclere şans vermiyor diyor. Sonrada takımda oynama istegi yok diye gönderdik diyor.Bune yaa o kadar gönderilecek adam varken bu gencleri neden gönderiyorlar anlamıyorum. Millet kafasına göre at koşturuyor...
|
[B][I]Kazanmak yerine kaybetmeyi göze almışlar ne diyelim.[/I][/B]
|
Gercekten cok vahim bir durum.Hic bir Sivas´li seyirci bu iki oyuncuyu süperlig macinda göremeden Sivas´dan ayriliyorlar.Oysa Rahim´den cok umutluydum.Kayserspor asil kadrodan10 futbolcusuyla yollarini ayirdi, Almanya´dan 3-4 tane genc oyuncu katti kadrosuna.Mesut hoca eski oyunculara sirin görünmeye calistigi sürece daha cok gencleri kaybeder.
|
[B]çok genç isimlerdi hakların hayırlısı neyse o olsun ...[/B]
|
Hocanın bilecegi iş ama keita niye gelmemiş anlamadım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |