SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Harun Toprak Röportajı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29586)

SivasSpor.Com 10.07.2010 12:19

Harun Toprak Röportajı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/haruntoprak.jpg[/IMG]
Harun Toprakla yapılan röportaj.
Facebookda faaliyet sürdüren Sivasspor TV adlı sayfanın Harun Toprakla yapmış olduğu röportajı sizlerle paylaşıyoruz.[B]

İlk önce kendini biraz tanıtırmısın. Harun Toprak nasıl biridir, neler yapmayı sever ?[/B]
Pozitif enerjili biri olduğumu düşünüyorum. Aileme düşkünüm, gece hayatını sevmem, PlayStatıon oynamayı severim.

[B]Futbola nasıl başladın ?[/B]
Çocuklugumda arkadaşlar ile birlikte sokaklarda oynadım .Daha sonra babamdan habersız bır takıma yazılarak futbola başladım.

[B]Almanyada hangi takımlarda forma giydin ?[/B]
Alt yapı : TSB RAVENSBURG / FV RAVENSBURG / SSV ULM
A Takım: FV RAVENSBURG / SC PFULLENDORF / SİVASSPOR

[B]Sivasspordan teklif aldığında neler hissettin ?[/B]
Memleketim için futbol oynamak hayallerimden biriydi. Bundan dolayı teklifi aldığım çok mutlu oldum. Gurur duydum.

[B]Memleket takımında forma giymek nasıl bi duygu ailen nasıl karşıladı bu durumu ?[/B]
Forma şansı bulamadığım için o duyguyu yaşayamadım. Ailem benim ile gurur duydu ve çok sevindiler.

[B]Geçen sezon talihsiz bir sezon geçirdik. Forma şansı bulamayıp Rahmanla birlikte paf takıma gönderildiniz. Bunu neye bağlıyorsun ?[/B]
Hocanın tercihi olarak düşünüyorum. Paf takım içinde kendi kararımızdır.

[B]Yeni sezonda Sivassporda forma giymeyeceğiniz açıklandı. Taraftarlar bu durumu şaşkınla karşıladı ve size şans verilmediğini düşünüyorlar. Sen bu konu hakkında neler söylemek istersin?[/B]
Taraftarlarımızla aynı fikirdeyim.

[B]Peki şimdi ne olacak tekrar Almanya'ya mı döneceksin ?[/B]
Hayır futbol hayatıma Türkiyede devam etmek istiyorum.

[B]3.lige çıkan 4 Eylül Belediyesporun sizle ilgilendiği söyleniyor. Böyle bir teklif gelse kabul edermisin ?[/B]
Hayır kabul etmem.

[B]Hedeflerin nelerdir ?[/B]
Türkiyedeki büyük takımlarda forma giymek istiyorum

[B]Sende Almanyada büyüdün Mesut Özil'in Alman milli takımını seçmesi hakkında neler söylüceksin ?[/B]
Haklı olduğunu düşünüyorum milli takım hocaları avrupadaki gurbetçi oyuncular ile ilk başta yeteri kardar ilgilenmiyorlar

[B]Kardeşin Ömer Toprak hakkında neler söylemek istersin ?[/B]
Çok yetenekli, hırslı ve alçak gönüllü birisi kısa sürede iyi yerlere geleceğine inaniyorum. Bence en iyi Türk stoperlerden birisi.

[B]En beğendiğin futbolcu kim ?[/B]
C.RONALDO ve MESSİ

[B]Sivasspor TV sayfasını ve taraftar sitelerini takip ediyormusun ?[/B]
Evet arasıra

[B]Son olarak taraftarlarımıza neler söylemek istersin ? [/B]
Sivasspor ile yollarımın ayrılacağı için üzülüyorum. Memleketimin taraftarı olduğu için kendimi onlara çok yakın hissediyorum.

[B]Sivasspor TV[/B]

legolass 10.07.2010 12:37

Cevap: Harun Toprak Röportajı

bence iyi oyuncu olabilirlerdi hocalar şans vermedi haklıda buluyorum çünkü takım zaten küme düşmemek için uğraşıyordu işi tecrübeli kişilere bırakmak doğru bi karardı.şimdi mesut hocanın gençlere önem vermeyen hazır oyuncu isteyen takımı yaşlılarla dolduran bir teknik direktör olduğunuda gördük.ben zaten mesut hocanın başarılı olacağınıda zannetmiyorum önceden çalıştırdığı takımlar hep küme düşmemek için çalışan takımlardı mesut hocayıda bu doğrultuda getiriyorlar ve sonraki sezonda da hep başarısız olup gönderildi.böyle giderse sivassporun geleceği parlak değil. ve sivasspor hiçbir zaman bu zihniyetle bir gençlerbirliği,antep,kayseri, bursa gibi olamaz.onlasr genç oyuncu getirip başarıyı yakalıyorlar ve iyi paraya satmayı biliyorlar transfer komiteside hiçbirşey bilmiyor doğru düzgün bi oyuncu almıyorlar sivasın zenginleri takımına sahip çıkmıyolar dünyada kaç milyon sivaslı var hiçbirinden de bi hayır kentimiz ve sivassporumuz acilen bir önlem alınmalı.

mustafa58aa 10.07.2010 12:41

enazından bir hazırlıkmaçında izlemeyi çok isterdikama olmadı tabi karar teknik heyetin saygı duyuyoruzinşallah pişman olmazlar bu kararlarındandolayı böyle değerleri çokzorbulup çok kolay harcıyoruz

sivaslıadem 10.07.2010 13:16

bence acele edildi
mesut hoca takım kritik durumdayken ister istemez şans veremedi
iyi günlerimizde tekrar takımımızda gormek isteriz

adres58 10.07.2010 16:01

[B]Harun bildiğim kadarı ile 1 yıl takip edildi PAF takımda ama verim alınamadı. Sorulara vermiş olduğu cevaplar kısa ve öz... Düşündürücü mutlaka ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabirini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Genç yetenekleri bulan nasıl buluyor ben anlamıyorum. Bir düzine den fazla oyuncumuz var genç ve kiralık oynayan vede Anadolu Üsküdarda top koşturan ama içinden hiçmi çıkmaz 2-3 tane Sivassporda oynayacak kalitede anlamış değilim. Dediğim gibi hayırlısı olsun. [/B]

Yusuf Çevik 10.07.2010 16:20

Bütçemiz sağlam olsaydı sivasspora cok yarar sağlayacak oyuncular alabilirdik

kiNgSiZe58 10.07.2010 17:02

sivasspor yönetimi son 5 yilda paf takimdan kac adam cikarti acaba cok merak ediyorum, hic cikartmamis olabilirmi? Bu Neyden kaynaklaniyor??
Sivasli Genclermi Cok Beceriksiz Oynuyor? Yoksa bu Yönetimin Mi Beceriksizligi? ;)

UGUR 58 10.07.2010 17:45

sivasspor en azindan ligde kalmayi garentiledikden sonra bu gencleri denemesi lazimdi. onuda yapmadi niye yapmadi ben sahsen anlayamadim. bazen büleni arar oluyorum. sonumuz hayirola

savaş2 11.07.2010 09:33

mesut hoca hep hazıra konmasın bu gıbı futbolcuları hazırlık maclarında tam oynatsın diğer liğ maclarıda 20 er dakıka denesın yazık edyorz bu genclere hoca ve yonetım bi daha düşünmeleri gerekir koca sezon bitti bir mac onamamşlar sacmalık bence hoca eger genclere yol acmıyorsa gitsın derim............

savaş2 11.07.2010 09:47

burada herşey buyuk para olmasına gerek yoktur...avrupada sivaslı genclerimz vardır ....izlenip araştırılp takıma kazandırılması gerekır....nerde sorunlu kadro dişı kalmış kişileri buluyoruz....yazık...hemen yakınımizda genclerbirliği örnegi vardır.........onlar bulup getiriyor bizde onlarda alalım 6 genc alsak ucu kesın oynar kadroda...............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30.